Haberler

Yaralı Özel Harekâtçı Çatma: İyileşir İyileşmez Vazifeme Koşacağım

Güncelleme:

Bingöl'de 5 gün önce PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda yaralanan özel harekât polisi Emrah Çatma, memleketi Kayseri'de tedavi görüyor.

Bingöl'de 5 gün önce PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda yaralanan ve memleketi Kayseri'de tedavi gören özel harekât polisi Emrah Çatma, "İyileşir iyileşmez vazifeme koşacağım. Arkadaşlarımı daha fazla yalnız bırakmak istemiyorum." dedi.

AK PARTİLİ VEKİL ZİYARET ETTİ

Özel harekât bünyesine 2 yıl önce katılan ve Bingöl'de nöbet tuttuğu polis karakoluna teröristlerin yaptığı roketli saldırıda 3 arkadaşıyla birlikte yaralanan Kayseri'nin İncesu ilçesi nüfusuna kayıtlı Emrah Çatma'yı, AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

"ARKADAŞLARIMI YALNIZ BIRAKMAK İSTEMİYORUM"

Milletvekili Tekden'in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu söyleyen yaralı polis, "Gelmenizden son derece mutlu oldum. Bize büyük moral oldu. Allah razı olsun vekilim. İyileşir iyileşmez vazifeme koşacağım. Oradaki arkadaşlarımı daha fazla yalnız bırakmak istemiyorum. Tekrar arkadaşlarımla birlikte teröristlere karşı mücadeleye devam edeceğim." diye konuştu.

"BÖYLE KAHRAMANLAR OLDUKÇA..."

Yaralı polisin vatan sevgisi ve görev aşkı karşısında duygulandığını ifade eden Milletvekili Kemal Tekden de, "Ülkeyi korumak için giden bu kahramanlardan Allah razı olsun. Tüm güvenlik güçlerimize rabbim güç kuvvet versin. Emrah, 5 gün önce roket yaralanması nedeniyle burada. Gazi oldu. Onlar adına şükrediyorum. Sağ salim buradalar. Tüm güvenlik güçlerimizi rabbim korusun. Burada en iyi şekilde tedavisi yapılıyor. Bunlar taşeron örgütler. Bizlerin birliğini ve beraberliğini kimse bozamaz. Emrah, 'iyileşir iyileşmez tekrar gideceğim' diyor. Böyle kahramanlar oldukça bu ülkeyi kimse bölemez. Ben tüm yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Tekden Ak Parti Kayseri Bingöl Önemsiz Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

XIRMEZIN:

Git git bu sefer bu kadar ucuz yirtamasin !!!

22
32
yanıtYanıtla
Ali degermenciMobil-ANDROID:

Allah şifa ve uzun ömür versin inşaallah.

29
7
yanıtYanıtla
helal sana:

pkk nın ekmeğine bal sürmeyen helal süt emmiş vatan evladı helal olsun sana

23
12
yanıtYanıtla
EMRE:

KOŞUN KOŞUN SARAYLI ZEVKÜ SEFA İÇİNDE YAŞAR SAYENİZDE. . . .

22
6
yanıtYanıtla
OSMANLI ÖZEL HAREKAT KOMANDOLARI:

ÖZEL HAREKAT DİYE BİR ŞEY YOK BU KAHRAMANLAR OSMANLI AKINCILAR YADA OSMANLI POLİS KOMANDOLARIDIR YANİ KORKU NEDİR BİLMEYİZ OSMANLI ÖZEL HAREKAT KOMANDOSU BUNLARI RUHUNDA AY YIDIZ VE ÜÇ HİLALA ŞAVAŞIYORLAR

21
3
yanıtYanıtla
cano:

ŞİŞİRİN ŞİŞİRİN BAKALIM SONUMUZ NE OLACAK . . .

16
6
yanıtYanıtla
1453:

aaaah bide bu kahramanların hakları verilse

19
2
yanıtYanıtla
T.C.:

DEVLETİN ASKERİ POLİSİ BİTMEZ AMA SİZ BİTECEKSİNİZ HAİNLER

18
2
yanıtYanıtla
türkmen:

cizira bota '' SENİ DOĞURAN İT Mİ İNSANMI İNSANIMSI CANLI OLAN KILLI KÖPEKMİ ''

5
10
yanıtYanıtla
AntiçapulMobil-ANDROID:

arkadaşlarınız dağda lazer güdümlü füzeleri yerken sizin evinizde rahat rahat klavye başında erkeklik yapmanız hiç yakışmıyor. ayıp ediyorsunuz dağdaki köpeklere.

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title