Haberler

Yaralı Kediye Hastane Personeli Sahip Çıktı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, bir aracın çarptığı sokak kedisine hastane personeli sahip çıktı.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, bir aracın çarptığı sokak kedisine hastane personeli sahip çıktı. İlk müdahalesi veteriner hekim tarafından hastanenin acil ünitesinde yapılan kedi, Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teslim edilecek.

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezinde plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobilin sokak kedisine çarptığını fark eden vatandaşlar, yaralı kediyi Nizip Devlet Hastanesine getirdi.

Kediyle yakından ilgilenen hastane personeli, acı çeken hayvanın tedavisi için veteriner hekimden yardım istedi.

Hastanenin acil bölümüne gelen veteriner hekim Hüseyin Kutlu, arka ayaklarından ve karın bölgesinden yaralandığı belirlenen kediyi hastane personelinin de yardımıyla tedavi etti.

Kutlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Nizip Devlet Hastanesi acil ünitesine yaralı bir kedinin getirildiğini öğrenince hemen hastaneye geldiğini söyledi.

Kedinin üzerinden otomobil geçmesi sonucu ağır yaralandığını aktaran Kutlu, "İlk olarak yaralı ve hırçın olan kediye daha fazla acı çekmemesi için uyuşturucu iğne yaptım. Daha sonra ise hastanenin imkanlarını kullanarak kediye ilk müdahaleyi yaptık. Büyük ihtimalle arka ayaklarda felç var. Biz elimizden geleni yaptık. Kediyi ileri tetkik ve tedavisi için ilgili yerlere telsim edeceğiz." dedi.

Halen hastanenin acil ünitesinde tutulan yaralı kedinin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma Daire Başkanlığı ekibine teslim edileceği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Kutlu 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title