Haberler

Yaralı Bulunan Yavru Ayı Emin Ellerde

Tokat’ın Almus İlçesi Teknecik köyü kırsalında vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan yavru ayı tedavi edilmek üzere Bursa Yaban Hayvanları Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'ne teslim edildi.

Tokat'ın Almus İlçesi Teknecik köyü kırsalında vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan yavru ayı tedavi edilmek üzere Bursa Yaban Hayvanları Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'ne teslim edildi.

Almus Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşık bir ay önce bulunan 2,5- 3 aylık yavru avı yapılan tetkiklerde belden aşağısında felç ve sırt bölgesinde irinli fıstül tespit edilmişti. Enfeksiyon varlığından dolayı Şube Müdürlüğü bünyesinde kontrol altına alınıp tedavi uygulanarak gerekli bakımları yapılan yavru ayı tedavilerinin daha iyi yapılabilmesi ve rehabilitasyonu içi Bursa'da bulunan Karacabey Ovakorusu Celal Acar Yaban Hayvanları Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'ne teslim edildi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Almus Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title