Haberler

Yaralı Baykuş Hayvanat Bahçesine Teslim Edildi

Antalya’da hayvansever Arife Yanık tarafından yaralı halde bulunan ve ilk tedavisi yapılan baykuş, doğaya yeniden uyum sağlaması için Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesine teslim edildi.

Antalya'da hayvansever Arife Yanık tarafından yaralı halde bulunan ve ilk tedavisi yapılan baykuş, doğaya yeniden uyum sağlaması için Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesine teslim edildi.

Antalya Candost Derneği Başkanı Arife Yanık, Atatürk Kültür Parkı içinde yaralı halde bulduğu Alaca baykuşu tedavisi için veterinere götürdü. Veteriner tarafından iğne yapılan ve kanadında zayıflama tespit edilen baykuşu Arife Yanık, kedi kutusu içinde evine götürdü. Gündüzleri kutu, geceleri odada yaşayan baykuşu Yanık, eliyle çiğ etle beslerken, enjektör yardımıyla da suyunu içirdi. Hızla iyileşen ve birkaç metre uçabilen ve Horbi ismi verilen baykuş, tedavisinin tamamlanması için Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesine tutanak karşılığında teslim edildi.

Her canlının kendileri için önemli olduğunu dile getiren Arife Yanık, " Biz dernek olarak hiçbir hayvan arasında ayrım yapmıyoruz. Hepsi bizim için değerli. Ama yırtıcı ve özel bir kuşun doğada olması gerektiğini düşünüyorum. Kafeste olmak onun dünyasında yok. Ayrıca bu türlerin üremesi ve doğada olması gerekiyor. Biz direk kendimiz doğaya bırakmak istiyorduk ama, tedavisi için biraz daha süreç var. Doğaya tam olarak uyum sağlayabilmesi için hayvanat bahçesine teslim ettik. Bir canlının iyileşip doğayla buluşması bizim en büyük mutluluğumuz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title