Haberler

Yaralı 28 Filistinli İzmir'e Gelecek

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Gazze'den 28 hastanın daha yarın İzmir'e getirileceğini söyledi.

İzmir Valisi Mustafa Toprak, çeşitli hastanelerde tedavi olan Filistinlileri ziyaret etti. Atatürk Eğitim Araştırma, İzmir'de Tepecik Eğitim Araştırma ve Alsancak Devlet Hastanesi'nde yatan Filistinli vatandaşların yanında olduklarını belirten Vali Mustafa Toprak, doktorlardan hastaların son durumları hakkında bilgi aldı. Hastaların iyileşip tekrar vatanlarına dönmesi için sağlık personelinin elinden geldiğini yaptığını belirten Toprak, "Filistinli kardeşlerimizin her türlü sıkıntıdan kurtulmalarını diliyoruz. Tüm imkanlarımız Filistinli kardeşlerimizin sağlıklarına kavuşması için oluşmuş durumda. Değişik illerde olmakla birlikte İzmir'e ise 21 hastamız geldi. İçlerinden iki hasta İstanbul ve Ankara'ya sevk edildikten sonra şu anda 19 hasta tedavi görüyor. Hayati tehlikeleri olmayan Filistinli kardeşlerimizin tedavileri en iyi bir şekilde yapılıyor. Sağlık çalışanlarımız, tüm kurumlarımız el birliği ile katkı koydu. Refakatçilerin burada kaldıkları süresinde hastalarla birlikte kalması için alt yapı kuruldu. Özel odalar düzenlendi. İletişim sağlaması için telefon etme, kontör yükleme gibi işlemler yapıldı. Herhangi bir problem yok" dedi.

"28 HASTA DAHA GELECEK"

Türkiye genelinde tedavi edilen ve taburcu olan Filistinli hastaların ülkelerine geri döneceklerini belirten İzmir Valisi Mustafa Toprak şu bilgileri verdi:

"Yarın taburcu edilen hastalar ülkelerine geri götürülecek. Askeri uçak ile gönderilecek olan taburcu Filistinlilerin yerine tedaviye muhtaç Filistinlilerden 28 hasta yarın akşam saatlerinde İzmir'e gelecek. Sistem dahilinde karşılanacak olan hastalar İzmir genelinde 4 hastaneye sevk edilecek. Şu an için bir aksilik olmazsa alt yapı hazırlandı." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Mustafa Toprak Gazze İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title