Haberler

Kaza Geçiren Sürücü Yaralarını Unutup Eşine ve Kızına Yardım Etti

Güncelleme:

Antalya'da otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü yaralarına rağmen yola düşen kızını kaldırdı, karısını teskin etmeye çalıştı.

Antalya'da Fatih Battal yönetimindeki otomobilin motosiklete çarpması sonucu, sürücü Mehmet Güneş, eşi Kader ve kızı 2.5 yaşındaki Vildan Güneş yaralandı. Mehmet Güneş yaralarına rağmen önce kızını yerden aldı, sonra eşinin başını dizine koyarak teselli etmeye çalıştı.

HEMEN KIZINI YERDEN KALDIRDI

Kaza, Muratpaşa ilçesi Termessos Bulvarı'nda meydana geldi. Mehmet Güneş'in yönetimindeki 07 HLV 19 plakalı motosiklete, Zeytinköy Kavşağı'na geldiği sırada Fatih Battal yönetimindeki 07 D 3403 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan motosiklet devrilirken, kaskları bulunmayan sürücü Mehmet Güneş, eşi Kader ve kızı Vildan Güneş yola savruldu. Çeşitli yerlerinden yaralanan Mehmet Güneş, hemen ayağa kalkarak önce kızını yoldan alarak yardıma gelen çevredekilere teslim etti.

BAŞINI DİZİNE KOYARAK SAKİNLEŞTİRDİ

Ardından yanına gittiği eşinin başını dizlerine koyan Mehmet Güneş, sakinleştirmeye çalıştı. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri Kader Güneş'e müdahale etti. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan kızını alan Mehmet Güneş, eşiyle aynı ambulansla özel bir hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Polis, olayla ilgili ifadesine başvurmak için otomobil sürücüsü Fatih Battal'ı polis merkezine götürdü.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

ZAHIRE ANGEL GUNDOGDU LYON FRANCE Mobil-IOS:

COK SEVIYORSAN KASK TAKARDIN HEPINIZE...

4
4
yanıtYanıtla
ZAHIRE ANGEL GUNDOGDU LYON FRANCE Mobil-IOS:

SACMA YORUM DEGIL MANTIKLI NIYE HIC BIRININ KASKI YOK YINE IYI KURTULUYORLAR OLEBILIRLERDI HADIBUYUKLERI GECTIM O COCUGUN NE SUCU VAR

2
5
yanıtYanıtla
mehmet çağlarAdınızı Yazın:

ömer saglam herkes sen gibi zengınmı arabası olsun olmayınca olmaz adamın motoru vardır biyere gidiyodur ve terbiyesizleşme geberme falan filan

6
1
yanıtYanıtla
Bd:

Babalik duygusu benim can duygusu , sevda duygusu, iman duygusu

3
1
yanıtYanıtla
ref:

ne imanı lan hayvanlardada var müslümanmı hepsi :)

yanıt0
yanıt1
türkiyeMobil-ANDROID:

hayret tuhafmis gibi.ne yani bilinci yerindeyse zaten olmasi gerekende bu!!!! haberde bunu baslik yapmak sacma degilmi??? aksi yapilsa haber olmali aslinda.. baba yardim etmedi diye. haksizmiyim millet??

1
2
yanıtYanıtla
Ailesini sevmeyen var mi:

Sacma sapan bi yorum

0
2
yanıtYanıtla
PLAK_ASIZ:

Motosikletler asla en sol şeridi kullanamaz. . . (Yollar standart olursa, sola dönüşler, sağ çıkıştan yapılır!) Çünkü, hız limitleri buna müsade etmez! Kask zaten yok!? Üç kişilik değil! Hey yavrum hey. . . Tehlike büyük! Bi de Elektrikli bisikletler var ki !!? Allah''a emanet gidiyorlar. . . Trafik polisleri ve trafik kameraları görüp bişey yapılamıyor. . .

0
0
yanıtYanıtla
tipe bak:

cahil seni

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title