Haberler

Yaralama Şüphelisi, Sevgilisiyle Buluşunca Yakalandı

İzmir'de, eğlenmeye gittiği barda çıkan kavgada Orhan Temiziş'i tabancayla yaraladığı iddiasıyla aranan Özen Özçelik, polisin izlediği sevgilisiyle parkta buluşunca yakalandı.

İzmir'de, eğlenmeye gittiği barda çıkan kavgada Orhan Temiziş'i tabancayla yaraladığı iddiasıyla aranan Özen Özçelik, polisin izlediği sevgilisiyle parkta buluşunca yakalandı. Uşak Cezaevi'ndeki olaylar nedeniyle mahkemece hakkında yakalama kararı da bulunan Özçelik, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Geçen 15 Mayıs günü saat 04. 30 sıralarında, Alsancak Semti 1456 Sokak'ta meydana gelen olayda 44 yaşındaki Orhan Temiziş, arkadaşlarıyla bara girdiği sırada kapıdaki güvenlik görevlileriyle tartıştı. Bardan çıkan kişilerin de katılmasıyla otoparkta da devam eden tartışma sırasında Orhan Temiziş kasığından, yanağından ve sol dizinden 4 kurşunla tabancayla yaralandı. Arkadaşı Yusuf Kenan Doğan ise dövüldü. Hastaneye kaldırılan Orhan Temiziş tedaviye alındı.

ÇETE ELEBAŞININ OĞLU

Polis ekiplerinin araştırmalarının ardından, olay yerinden kaçmaya çalışan Esat Beşok ile arkadaşı A. Ö. Bornova ilçesinde yakalandı. Yakalanan Esat Beşok'un, çete kurmak ve yönetmek suçundan hükümlü Erol Beşok'un oğlu olduğu ve rezidansta kumarhane kurmak için adam kaçırdığı iddiasıyla arandığı, sahte kimlik kullandığı anlaşıldı. Bardaki güvenlik görevlilerinin de Esat Beşok ile bağlantılı oldukları, onun adına çalıştıkları ileri sürüldü. Cinayet Büro Amirliği tarafından sorgulanan ve olayda azmettirici olduğu ileri sürülen E. B. ile A. Ö. , işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildikleri adliyede nöbetçi mahkemece tutuklandı.

YARALI DA TUTUKLANDI

Özel bir hastanede tedavisine devam edilen Orhan Temiziş hakkında da, 'hürriyeti engelleme' ve 'resmi evrakta sahtecilik' suçundan kesinleşmiş 2 yıl hapis cezası bulunduğu belirlendi. Mahkemenin verdiği kararla tutuklanan Temiziş, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki mahkum koğuşuna konulurken, tedavisinin burada devam ettiği bildirildi.

TAKİP EDİLEN SEVGİLİSİYLE BULUŞUNCA YAKALANDI

Olayın peşini bırakmayan polis, Temiziş'i, Esat beşok'un adamlarından olduğu ileri sürülen Özen Özçelik'in (39) yaraladığını belirledi. Özçelik'in sevgilisini takibe alan polis, Aydın'ın Söke İlçesi'ndeki bir parkta sevgilisiyle buluşan Özçelik'i yakaladı. Gözaltına alınan Özen Özçelik'in, Nuri ve Vedat Ergin kardeşlerin karıştığı Uşak Cezaevi olayları nedeniyle de mahkemece arandığı ortaya çıktı. Emniyette işlemleri tamamlanan Özçelik adliyeye sevk edildi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title