Haberler

Yaptıkları Soygunları Hava Atmak İçin Anlat Hırsızlar Yakalandı

Güncelleme:

Adana'da aynı marketi 10 gün arayla 2 kez soyan kuzenler, yaptıkları hava atmak için anlatınca yakayı ele verdiler.

Adana'da aynı marketi 10 gün arayla 2 kez soyduğu iddia edilen 24 yaşındaki Mustafa Bozucu, kuzeni 23 yaşındaki Hüseyin Bozucu ile 22 yaşındaki Şehmuz Değer, oturdukları mahallede hava atmak için yaptıkları işleri anlatınca yakalandı.

BIÇAKLA TEHDİT EDEREK SOYDULAR

18 Ocak'ta merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Gülbahçesi Mahallesi'ndeki bir markete ellerinde bıçak, yüzleri atkıyla kapalı olarak gelen 2 kişi, marketteki görevlileri bıçakla tehdit ederek, para kasasını alıp kaçtı.

10 GÜN SONRA BİR SOYGUN DAHA

Güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan soygunla ilgili polis ekipleri çalışma yaparken, aynı market 10 gün sonra yine soyuldu. Bu kez markete silahla gelen yüzleri bereyle kapalı, ayak izi bırakmamak için ayakkabılarının üzerine kadın çorabı giymiş 2 kişi, kasadaki 5 bin lirayı tehditle aldı.

POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTTI

Aynı yöntem kullanılarak soyulan marketteki güvenlik kameralarını tekrar inceleyen polis, her iki olayı da aynı kişilerin yaptığını belirledi. Ancak kimliği belirlenemeyen şüphelileri yakalamak için çalışma başlatıldı.

ÖVÜNEREK ÇEVRELERİNE ANLATTILAR

Polis soyguncuları yakalamaya çalışırken, Gülbahçesi Mahallesi'nde Mustafa Bozucu, Hüseyin Bozucu ve Şehmuz Değer çevrelerine soygun yaptıklarını anlatarak, her zamankinden daha fazla para harcamaya başladı. Bunun üzerine 155 Polis İmdat hattını arayan bir kişi, 3 kişiyi ihbar etti. Şüphelileri takibe alan polis Mustafa Bozucu, kuzeni Hüseyin Bozucu ile Şehmuz Değer'i evlerinde yakaladı.

TUTUKLANDILAR

Gözaltına alınan şüphelilerden Mustafa Bozucu, "İlk olayı Şehmuz ile birlikte gerçekleştirdik. Güney Yıldızı Parkı'nda alkol alıyorduk, Şehmuz parası kalmadığını söyledi. Eve gitti, bıçak alıp geldi. Bende de çakı vardı. Birlikte markete girdik, kasayı alıp çıktık. İkinci olayda ben yoktum. Şehmuz ile amcamın oğlu Hüseyin yapmış olabilir."

Her iki olayı da kendisinin planladığını söyleyen Şehmuz Değer ise paraya ihtiyacı olduğunu bu nedenle soygunu gerçekleştirdiğini söyledi. Market çalışanları tarafından teşhis edilen 3 şüpheli, ifadelerinin alınmasının ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyhan 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Can'ım AdanammmMobil-IOS:

Bu adana olmazsa tüm medya açlıktan ölür valla..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title