Haberler

Yapışık Kardeşler'den Bir İlk!

Güncelleme:

"Yapışık Kardeşler"in izleyenleri kahkahaya boğan kamera arkası görüntüleri filme olan merakı ikiye katladı.

30 Ocak'ta vizyona girecek olan Yapışık Kardeşler'in "Bu Sette Her Şey Var" isimli özel kamera arkası klibi filmin komedi ve eğlencesi hakkında önemli ipuçları veriyor. Türk sinema tarihinde ilk defa bir film setinin kamera arkası görüntüleri bu kadar yaratıcı ve eğlenceli bir dille seyirciye aktarılıyor. Üç bin kişinin emeği geçen ve yılın en büyük prodüksiyonlarından biri olan Yapışık Kardeşler, sağlam kadrosu ve eğlenceli hikâyesiyle bu sezonun en komik filmi olmaya aday. Bu yaratıcı ve eğlenceli klibi internet fenomenlerinden Educatedear olarak tanınan Boğaç Soydemir hazırladı. Boğaç Soydemir her biri internet fenomeni olmuş "Eto Bitmiş", "Gereksiz Sansür", "Troll Hıncal Uluç" ve daha birçok videonun yaratıcısı aynı zamanda.

İLKER AYRIK YILIN GİŞE REKORTMENİ OLMAYA ADAY

Halkın severek izlediği ve takip ettiği yetenekli oyuncu İlker Ayrık, bu yılın başarılı filmlerine imza atıyor. Geçtiğimiz ay vizyona giren ve İlker Ayrık'ın da oynadığı Çakallarla Dans filminin üçüncü versiyonu olan Sıfır Sıkıntı gişede yakaladığı başarıyla dikkatleri üzerine çekti. Bir milyondan fazla izleyiciyle buluşan filmden sonra gözler, İlker Ayrık'ın yönetip oynadığı Yapışık Kardeşler'e çevrildi. Son derece komik sahnelerle dikkat çeken Yapışık Kardeşler'in Çakallarla Dans'la aynı başarıyı yakalaması bekleniyor.

İKİ KAT KOMEDİ İKİ KAT KAHKAHAYLA 'YAPIŞIK KARDEŞLER' 30 OCAK'TA SİNEMALARDA!

Yapımcılığını Pervasız Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini İlker Ayrık'ın yaptığı, senaryosunu M.Serdar Fırat ve Serhat Sarı'nın yazdığı filmde; İlker Ayrık, Hakan Bulut, Ivana Sert, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Ayberk Atilla, Halil Sezai, Fırat Tanış, Yasemin Çonka, Bülent Şakrak, M. Serdar Fırat, Barış Taşkın, Bülent Aksu, Cengiz Okuyucu, Şebnem Bamsey, Özge İnce, Eray Yasin Işık, Müjdat Gezen, Ateşböceği Ercan, Atilla Arcan, İlhan Daner, Mesut Süre, Fatmagül Fakı gibi dev bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

Ekranların sevilen yüzü ve başarılı oyuncu İlker Ayrık'ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu ve merakla beklenen komedi filmi 'Yapışık Kardeşler'de, yaşadıkları köyde mutlu bir hayat süren yapışık kardeşler Halim'le Selim'in komedi ve aksiyon dolu maceraları anlatılıyor. Köyde hayırlı kısmetlerini bulamayan yapışık kardeşlerin hayatları İstanbul'a gelmeleriyle birlikte tamamen değişiyor. Mutlu bir aile kurmak isterken akla gelmedik maceraların içine sürükleniyorlar. Bu eğlenceli ve keyifli filmde İlker Ayrık'ın yapışık kardeşini, başarılı oyuncu Hakan Bulut, hayatlarını değiştiren Vahşi Cazibe karakterini ise Ivana Sert canlandırıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hakan Bulut Hıncal Uluç İlker Ayrık Ivana Sert Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: 18 Nisan Perşembe Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title