Haberler

Hatay'da Yapılmayan Köprü İçin Davul Zurnalı Protesto

Güncelleme:

Hatay Erzin'de yaklaşık 5 ay önce sel sularına kapılan 80 yıllık köprünün yerine yenisi yapılmadığından dolayı mahalle sakinleri davul zurnalı protesto eylemi yaptı.

Hatay'ın Erzin ilçesinde yaklaşık 5 ay önce sel sularına kapılan 80 yıllık köprünün yerine yenisi yapılmadığından dolayı mahalle sakinleri davul zurnalı protesto eylemi yaptı.

Hürriyet Mahallesi'nde Eski Adana Yolu üzerinde yaklaşık 150 evin bulunduğu ve 500 kişinin yaşadığı semtte sel sularına kapılan köprünün yerine yenisinin yapılmaması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Yıkılan köprünün 20 metre ilerisine derme çatma yapılan köprünün de son yağmurlar nedeniyle sel sularına kapılması üzerine mahalle sakinleri köprünün kalıntılarının bulunduğu yerde davul zurna çalarak Hatay Büyükşehir Belediyesi'ni protesto etti.

Derme çatma yapılan köprünün kalıntıları üzerinde bir açıklama yapan Ernar Kooperatifi Başkanı Mehmet Nuri Ulu, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Keskin ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Soylu tepkilerini dile getirdi.

Köprünün sel sularına kapılması nedeniyle mahsur kalan yöre halkı da, "Çocuklarımız bu yağmur çamurda okula zor şartlarda gidip geliyor. Hastalarımızı sağlık ocağına ve hastaneye götürmek için eziyet çekiyoruz. Yetkililerin bir an önce köprümüzü yapmasını istiyoruz" dediler. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hürriyet Mahallesi Erzin Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

MİDECİ:

KÖPRÜ İŞİNE VALİ, SİYASETÇİLER EL ATACAK BU İŞLER DAVUL ZURNA ÇALIP ÇİFTETELLİ, MEVLANA, ANTEBİN HAMALARINIDA ÇALSANIZ NE OLURKİ KİMİN KULAGI DUYAR.

0
0
yanıtYanıtla
macık:

mıktar yok mu orda mıktar, çıksın kaymakama, belediye başkanına valiye, milletvekillerini arasın aglamayana emzik yok. vermezlerde. elini kolunu sallamayla bu işler olmaz.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title