Haberler

Yapı Kredi Worldcard'dan Ramazan Bonkörlüğü

Güncelleme:

Türkiye'nin en bonkör kartı Worldcard Ramazan ayına özel hazırladığı kampanyayla kazançlı alışveriş imkânı sunmaya devam ediyor.

Yapı Kredi'nin tüm bireysel kredi kartı ve TLcard kullanıcılarının 1-31 Temmuz tarihleri arasında gıda marketi, giyim ve restoran harcamalarını kapsayan kampanyada kullanıcılar toplamda 50 TL Worldpuan kazanma fırsatına sahip oluyor.

Kart kullanıcıları kampanya kapsamında tek seferde yapacakları ilk 100 TL ve üzerindeki alışverişlerinden sonraki her 100 TL ve üzeri alışverişlerine 10 TL, toplamda ise 50 TL Worldpuan kazanma şansı yakalıyor. Kampanya gıda marketi, giyim, ayakkabı, çok katlı mağaza, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat sektörlerindeki World Üye İşyerleri'nde yapılacak alışverişlerde ve kafe, restoran, fast-food sektörlerindeki Yapı Kredi POS'larından yapılacak alışverişlerde geçerli oluyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen kart sahiplerinin kampanyaya katılmak için RAMAZAN yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartlarının son altı hanesini 3160'a SMS göndermeleri yeterli oluyor. Kampanyaya World facebook sayfası üzerinden de katılım sağlanabiliyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye worldcard.com.tr'den ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yapı Kredi Bankası Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title