Haberler

Yapı Kredi Private Banking'den "Eğitim Danışmanlığı"

Yapı Kredi Private Banking, Eğitim Danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.

Yapı Kredi Private Banking, Eğitim Danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.

Yapı Kredi'den yapılan yazılı açıklamaya göre, daha önce Miras Danışmanlığı, Sanat Danışmanlığı ve Filantropi Danışmanlığı hizmetlerini Türkiye ile tanıştıran Yapı Kredi Private Banking, Eğitim Danışmanlığı hizmeti ile bir ilke daha imza attı.

Yapı Kredi Private Banking, Eğitim Danışmanlığı hizmeti kapsamında, müşterilerinin ve çocuklarının özellikle yurt dışındaki eğitim fırsatlarını ve alternatiflerini belirlemesinde ve tüm başvuru sürecinde profesyonel anlamda destek sağlıyor. Eğitim Danışmanlığı hizmeti ile yurt dışındaki özel liseler, üniversite hazırlık sınıfları, üniversite ve master programları, yaz okulları, dil okulları ve öğrenci değişim programları konularında Yapı Kredi Private Banking müşterilerinin tüm sorularına profesyonel eğitim danışmanları tarafından çözüm üretiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi Pazarlama ve Ürün Yönetimi Direktörü İmre Tüylü, şunları kaydetti:

"Yapı Kredi Private Banking olarak bir ilke daha imza attık ve Eğitim Danışmanlığı hizmetimizi hayata geçirdik. Eğitim hiç kuşkusuz hepimizin en önem verdiği konuların başında geliyor. Özellikle yurt dışı eğitim olanakları ülkeden ülkeye, hatta şehirden şehire farklılık gösteriyor. Üstelik yurt dışındaki okulların başvuru ve kabul süreçleri de birbirlerinden oldukça farklı. Biz de bu ihtiyaçlardan hareketle, müşterilerimize ve onların çocuklarına bu süreçte en doğru şekilde yardımcı olabilmeyi amaçladık.

Uzman iş ortağımızla birlikte, öğrencinin ilgi alanı ve beklentisi paralelinde, okumak istediği alanın ve eğitim kurumunun belirlenmesi, başvurunun kabul süreci ve yerleştirme dahil tüm aşamalarında profesyonel danışmanlarımızla yol gösterici oluyoruz. Eğitim sürecinde de her türlü yardım ve desteği sağlayarak onların hayatlarını kolaylaştırıyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Yapı Kredi Bankası Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title