Haberler

Yapı Kredi Portföy'e 7. Ödül Ifm'den

Yapı Kredi Portföy'ün portföy yönetimi alanındaki başarısını bu kez de International Finance Magazine (IFM) teyit etti.

Yapı Kredi Portföy açıklamasına göre, şirket, uluslararası iş ve finans dünyasının saygın yayın kuruluşları tarafından ödüllendirilmeye devam ediyor. IFM'nin düzenlediği Financial Awards 2015'te " Türkiye'nin En İyi Portföy Yönetimi Şirketi, 2015" ödülünü kazanan Yapı Kredi Portföy bununla birlikte bu yıl yedinci ödülünü almış oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Emir Alpay, şunları kaydetti:

"Kurum olarak müşterilerimizin yatırımlarına yön verirken, sunduğumuz hizmetler sonucu uluslararası kuruluşların da başarılarımızı tescil etmesi bizi gururlandırıyor. Geçtiğimiz aylarda Fitch Ratings tarafından Portföy Yönetimi alanında verilen global standartlarda en yüksek derecelendirme notu Highest Standards (tur) olan notumuzun bu yıl da teyit edilmesi aynı şekilde bu ödülde olduğu gibi portföy yönetimi alanındaki uzmanlığımızı bir kez daha kanıtladı. Başarılı performansımızı 2016 yılında da sürdürmeye ve uluslararası platformlardaki başarılarımıza yenilerini eklemeye devam edeceğiz."

Yapı Kredi Portföy 2015 yılında, dünyanın önemli ve saygın yayın kuruluşlarından EMEA Finance Magazine, Global Banking and Finance Review, Global Brands Magazine, Business Worldwide Magazine, Global Finance Magazine ve Global Investor Magazine tarafından da Türkiye'nin En İyisi seçilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title