Haberler

Yapı Kredi Play'le "SAHNE Senin" Kazananı Belli Oldu!

Güncelleme:

Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri kapsamında düzenlenen "Sahne Senin" yarışmasının ödülleri bu yıl beşinci kez sahiplerini buldu.


Hayallerinde sınır tanımayan gençleri tiyatroyla buluşturan Yapı Kredi Play, yetenekli talihliyi 19. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri gecesinde ağırlayacak.

Türk tiyatrosunun en uzun soluklu ve en prestijli ödüllerinden Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri bu yıl beşinci kez gençleri tiyatroyla buluşturdu. Yapı Kredi Play'in "Olur mu olur" sloganıyla düzenlediği "Sahne Senin" yarışmasının bu yılki kazananı belli oldu.

Yapı Kredi Play "Sahne Senin" yarışması, olurmuolur.com.tr web sitesi üzerinden 11 Mart – 12 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleşti. Katılımcıların belirlenen 2 görevden birini seçerek oyunculuk performanslarını 3 dakikalık video ile sergilediği yarışmada, değerlendirme Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri jüri üyelerinden oluşacak bir ekip tarafından gerçekleştirildi. Jürinin birbirinden etkileyici performanslar arasından yaptığı seçimle yarışmanın birincisi performansını en iyi şekilde canlandıran Berkay Şanveren oldu.

Yeni fikirleri ve genç yetenekleri desteklemek amacıyla düzenlenen ve kazananın iPad Air 2 ile ödüllendirildiği yarışma kapsamında birincinin en büyük ödülü ise 27 Nisan 2015 tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek 19. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri gecesine katılarak sahnede plaket almak olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yapı Kredi Bankası Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title