Haberler

Yapı Kredi Fikrimobil Yarışması Elemelerinin İlk Turu Tamamlandı

Güncelleme:

FikriMobil'in ilk elemeleri tamamlandı.

Teknolojiyle birlikte gelişmenin önemine inanan ve sektöre yenilikçi yaklaşımıyla öncülük eden Yapı Kredi'nin üniversite öğrencileri için gerçekleştirdiği yarışma FikriMobil'in ilk elemeleri tamamlandı. FikriMobil'e katılan yüzlerce proje arasından ilk 20'ye kalan fikir sahibi gençler Yapı Kredi Bankacılık Üssü'nde bir araya geldi. Genç finalistler iOS, Android, Windows8 gibi akıllı cihaz platformlarını kullanarak geliştirecekleri mobil uygulamalar için projelerini birlikte sürdürecekleri mentorları ile tanışarak izleyecekleri yol üzerinde tartışma imkanı buldu.

Yapı Kredi Bilişim Teknolojileri ve Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan'ın ev sahipliğinde 4 Nisan Cuma günü düzenlenen etkinlikte Yapı Kredi'nin öncü ve inovatif hizmetleri ile ilklerin bankası olduğunu vurgulayan Cahit Erdoğan, "Kalıpların dışında serbest düşünebilen, sektöre henüz adım atmamış gençlerin yaratıcı fikirlerine çok önem veriyoruz. Teknolojiyle birlikte gelişmenin önemini göz önünde bulundurarak yenilikçilik anlayışımız ile bankacılık alanında yine bir ilke imza atarak gençlerin günümüzün en önemli teknolojik trendi olan mobilite konusundaki fikirlerine destek vermek ve onların önlerini açmak bizi oldukça memnun ediyor" şeklinde konuştu. Türkiye'nin inovasyon ve AR-GE konusunda gelişime ve ilerlemeye ihtiyacı olduğunu belirten Erdoğan, "Önümüzdeki yıllarda beraber çalışabileceğimiz genç arkadaşlarımızla şimdiden temas sağlayarak bağ kurmak,fikirlerini filizlendirmek ve hayata geçirmek bizim için ayrı bir önem taşıyor. Biz Yapı Kredi olarak geçmişten süregelen öncü ürün ve hizmet alışkanlıklarımızın devamı olarak son iki yıldır artan bir ivmeyle bu konudaki çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.

Öte yandan, Inventram'ın Girişimcilik, OBSS'nin Mobil Uygulama Geliştirme Servisleri, Yapı Kredi'nin ise Mobil Kullanılabilirlik ve Kullanıcı Deneyimi konularında sunum yaptığı etkinlikte, Microsoft Türkiye ise bir vaka çalışması gerçekleştirdi.

Yarışmada finale kalan projeler, mentörlerin yönlendirmeleri ile 15 Mayıs'a kadar prototip çalışmalarını tamamlayacaklar. Fonksiyonellik, yaratıcılık, uygulanabilirlik gibi birçok kriter üzerinden değerlendirme yapılacak olan yarışmada birinciye 15 bin TL, ikinciye 10 bin TL ve üçüncüye de 5 bin TL ödül verilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yapı Kredi Bankası Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title