Haberler

Yapı Kredi'den Bireysel İhtiyaç Kredisi

Yapı Kredi müşterileri artık istedikleri yer ve zamanda Bireysel İnternet Şubesi'nden ihtiyaç kredisine başvurabiliyor.

Yapı Kredi müşterileri artık istedikleri yer ve zamanda Bireysel İnternet Şubesi'nden ihtiyaç kredisine başvurabiliyor.

Yapı Kredi açıklamasına göre, banka, yenilikçi vizyonu ve müşteri odaklı yaklaşımıyla dijital kanallarından müşterilerine avantajlı hizmetler sunarak onların yanında olmaya devam ediyor. Yapı Kredi müşterileri artık istedikleri yer ve zamanda Bireysel İnternet Şubesi'nden ihtiyaç kredisine başvurabiliyor.

Müşteriler, onaylanan kredilerini tatil günleri de dahil olmak üzere şubeye gitmeden hesaplarına aktarabiliyor, ayrıca banka tarafından belirlenmiş hazır ön onaylı kredilerini de bu kanaldan aynı şekilde hızlıca kullanabiliyor.

Yapı Kredi internet şubesinden bireysel ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen Yapı Kredi müşterileri, lansmana özel avantajlı faiz oranlarıyla masrafsız kredi fırsatından yararlanabiliyor. Bunun için yapikredi.com.tr üzerinden Bireysel İnternet Şubesi'ne giriş yapılması yeterli oluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Bireysel Bankacılık ve Kartlı Ödeme Sistemleri Grup Direktörü Serkan Ülgen, Yapı Kredi olarak müşteri memnuniyeti odaklı bir anlayışla, kaliteli hizmet sunduklarını belirterek, "2015 yılında odağımız, şubelerimizin yanı sıra dijital kanallarımızdan da müşterilerimize üstün kalitede hizmeti konforlu bir şekilde sunmak. Bu yeni uygulamamızla müşterilerimiz, şubelerimize gitmeden sadece internet şube kanalımız ile bireysel ihtiyaç kredisi ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılayabilecek. Dijitalleşen dünyaya hızla ayak uydurarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını her an her yerde karşılayacak hizmetler ve ürünler oluşturmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Yapı Kredi Bankası Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title