Haberler

Yanmış Kadın Cesedi - İl Emniyet Müdürü Ceren

Manisa'daki yanmış kadın cesedi- Manisa İl Emniyet Müdürü Ceren: "İşitme engelli E.G'nin Manisa'ya gelerek, işitme engelli başka bir kadın ile görüştüğü kamera kayıtlarından tespit edildi"- "Gözaltına alınan şüpheliler, işaret dili tercümanı vasıtasıyla verdikleri ifadelerinde E.G'nin sosyal paylaşım sitesi üzerinden kendilerine hakaret ettiğini ve evde boğduklarını daha sonra dışarıda yaktıklarını itiraf ettiler" Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Akhisar'da bulunan yanmış kadın cesedinin, muhtemelen İzmir'in Seferihisar ilçesinde yaşayan E.G.'ye ait olduğunu, olayla ilgili gözaltına alınan zanlıların, E.G.'yi boğup, yaktıklarını itiraf ettiklerini söyledi.

Manisa'daki yanmış kadın cesedi- Manisa İl Emniyet Müdürü Ceren: "İşitme engelli E.G'nin Manisa'ya gelerek, işitme engelli başka bir kadın ile görüştüğü kamera kayıtlarından tespit edildi"- "Gözaltına alınan şüpheliler, işaret dili tercümanı vasıtasıyla verdikleri ifadelerinde E.G'nin sosyal paylaşım sitesi üzerinden kendilerine hakaret ettiğini ve evde boğduklarını daha sonra dışarıda yaktıklarını itiraf ettiler" Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Akhisar'da bulunan yanmış kadın cesedinin, muhtemelen İzmir'in Seferihisar ilçesinde yaşayan E.G.'ye ait olduğunu, olayla ilgili gözaltına alınan zanlıların, E.G.'yi boğup, yaktıklarını itiraf ettiklerini söyledi. Olayla ilgili makamında gazetecilere açıklama yapan Ceren, cinayetin aydınlatılmasında yaklaşık 400 kamera görüntüsünü incelediklerini belirtti. Ceren, ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılan, İzmir'in Seferihisar ilçesinde yaşayan işitme engelli E.G'nin, Manisa'ya gelerek işitme engelli başka bir kadınla görüştüğünü kamera kayıtlarından tespit ettiklerini ifade ederek, "Kamera görüntüsü bu cinayetin tespit edilmesinde büyük rol oynadı. Şüpheli kadının evinde yapılan aramada, ikisi de işitme engelli olan anne ve kız ile herhangi bir engeli olmayan bir kişi gözaltına alındı" diye konuştu.-İşaret dili tercümanı sorgudaGözaltına alınan iki kadının işaret dili tercümanı vasıtasıyla yapılan sorgulamasında olayı detaylı bir şekilde anlattığını dile getiren Ceren, "Zanlılar, E.G.'nin sosyal medya üzerinden kendilerine hakaret ettiğini, bunun üzerine evde boğduklarını daha sonra dışarıda yaktıklarını itiraf ettiler" dedi.-Başka cinayet de işlemişlerOlayla ilgili soruşturma kapsamında bir başka cinayete ilişkin bilgi ve bulgulara da rastladıklarını anlatan Ceren, 1,5 yıldır kayıp olan işitme engelli Arif Altan'ın da aynı kişiler tarafından öldürüldüğü bilgisine ulaştıklarını bildirdi.Ceren, Arif Altan'ın gözaltında bulunan anne, kızı ve firari oğlu tarafından öldürüldüğü öğrendiklerine işaret ederek, şöyle devam etti: "Arif Altan'ın cesedini yanmış kadın cesedinin bulunduğu zeytinliğe yakın bir yerde, yaklaşık 200 metre mesafede yakıldığını ve bırakıldığını söylediler. Oraya gittik, aradan 14-15 ay gibi bir zaman geçtiği için tarla en az 3 -4 kez sürülmüş. Bazı bulgular elde ettik. Bize göre Arif Altan'ın da bu kişilerce yakılarak öldürüldüğü yönünde." Ceren, kamuoyunun doğru aydınlatılması için bu açıklamaları yapma gereği duyduğunu, olay yeri inceleme, istihbarat, asayiş şube müdürlüğü ekiplerinin çok yoğun çalışarak, bu olayı el birliği ile çözdüğünü vurguladı. Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Hasköy Mahallesi'nde bir zeytin bahçesindeki barakada ihbar üzerine 22 Şubat Pazar yakılmış halde kadının cesedi bulunmuştu. ..

Kaynak: AA / Güncel

Tayfur Erdal Ceren Seferihisar İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title