Haberler

Yankesicilerin Yakalanmasıyla Çok Sayıda Olay Aydınlatıldı

Gaziantep’te yankesicilik yaparken güvenlik kameraları tarafından görüntülenen ve daha sonra polis tarafından yakalanan 3 kişinin bir çok olayın zanlıları oldukları ortaya çıktı.

Gaziantep'te yankesicilik yaparken güvenlik kameraları tarafından görüntülenen ve daha sonra polis tarafından yakalanan 3 kişinin bir çok olayın zanlıları oldukları ortaya çıktı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, yakalanan şahısların suçları işledikleri tarihleri ve çaldıkları paranın miktarını yazılı bir basın açıklamasıyla duyurdu. Emniyetin açıklamasında," Gaziantep'te 20, 23 Mart 2015, 09, 22, 26, 27 Nisan 2015 ve 04, 10 Ağustos 2015 tarihlerinde vatandaşlarımızın yoğun olarak bekleme yaptığı ve halk otobüslerine inip bindiği yerlerde, kalabalıktan faydalanılıp yankesicilik suretiyle hırsızlık olayları meydana gelmiştir.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde; müştekilere yaptırılan teşhislerden ve kamera görüntülerinden olayları O.H., M.K., B.A ve E.K. isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edilmiştir. Şüpheli şahıslardan E.K.'nin halen cezaevinde tutuklu bulunduğu anlaşılmış olup, O.H., M.K. ve B.A isimli 3 şüpheli şahıs ise 18 Ağustos 2015 tarihinde yapılan operasyon neticesinde Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerimizce yakalanmıştır. Şüpheli şahısların mağdurlardan 14 bin 900 Türk Lirası ve 2 bin 750 Euro çaldığı tespit edilmiş, O.H., M.K. ve B.A isimli şüpheli şahıslar 19 Ağustos 2015 tarihinde haklarında yapılan işlemlerin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmışlardır.

Yakalanan şüpheli şahısların 10 ayrı olayı gerçekleştirdiği tespit edilerek, tespit edilemeyen 10 ayrı olay daha Emniyet Müdürlüğümüzce aydınlatılmıştır. Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü olarak hizmetin en iyisine layık olan değerli vatandaşlarımızdan almış olduğumuz güç ve destekle, ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla Suç ve Suçlular ile mücadelemiz artan kararlılıkla devam edecektir" ifadelerine yer verildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hırsızlık Büro Amirliği Gaziantep 23 Mart Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title