Haberler

Vatandaşların Linç Etmek İstediği Yankesiciler Son Anda Kurtuldu

Güncelleme:

Adana'da vatandaşlar ceplerinden cüzdanlarını çaldığını iddia ettikleri 3 kişiyi linç etmeye kalktı. Şüpheliler polise sığınarak canlarını kurtarabildi.

Adana'da tüpgaz deposunda patlama olduğu sırada olay yerine gelen vatandaşların cebinden yankesicilik yöntemiyle cüzdanlarını almaya çalıştığı ileri sürülen 3 kişiyi linçten polis kurtardı.

VATANDAŞLARIN CÜZDANLARINI KONTROL ETMEYE BAŞLADILAR

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir tüpgaz deposunda patlama meydana geldi, iki kişi ağır yaralandı. Patlama sesini duyan çevredeki vatandaşlar da olay yerine akın etti. Polis güvenlik şeridi çekerek kimseyi depoya yaklaştırmadı. İddiaya göre, bu sırada Suriyeli oldukları tahmin edilen 3 kişi kalabalığın içine girerek vatandaşların cüzdanını kontrol etmeye başladı.

POLİSLER MÜDAHALE ETTİ

Bu arada gençler bu durumu fark edip zanlıları takibe başladı. Zanlılar bir kişinin cebinden cüzdanını çekerken gençler 3 zanlıya saldırdı. Zanlılar kaçmaya çalıştı ancak vatandaşlar zanlıları yakalayarak meydan dayağı atmaya başladı. Kaçan bir zanlıyı da yakalayıp tekrar kalabalığın içine getirip dövmeye başladılar. Bu arada olay yerinde duran polisler kavgayı fark ederek hemen müdahale etti.

DARP ETMEK İSTEDİLER

Polis kızgın kalabalığı güçlükle sakinleştirebildi. Zanlıları kalabalığın elinden aldı ancak bu sırada zanlı polisin elinden de kaçınca kalabalık tekrar hareketlendi. Polis ile birlikte zanlıların arkasından koşan vatandaşlar zanlıyı tekrar darp etmek istedi. Ancak polis buna engel oldu. Polis zanlıyı kelepçeleyip gözaltına alarak karakola götürdü.

POLİS BİR SÜRE SONRA KALABALIĞI SAKİNLEŞTİRDİ

Vatandaşlar zanlıların yankesicilik yöntemiyle hırsızlık yaptığını, bu nedenle dövdüklerini belirterek, "Şimdi polis bunu aldı yarın geri çıkacak" diye isyan etti. Polis kalabalığı bir süre sonra sakinleştirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seyhan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

köylüm:

BİZ SURİYELİLERE KOL KANAT AÇALIM ONLARDA GELSİNLER BURADA HIRSIZLIK YAPSINLAR BUNA İZİN VERİLİRMİ GEBERTELERDİ BÖYLESİNLERİ.

29
4
yanıtYanıtla
musa:

adanalıyığ gibi iğrenç bir jargonla konuşan ve bununla da övünen bir milletten sittin sene bir halt çıkmaz.

5
18
yanıtYanıtla
Kocero:

Gerek yok adami dovmeye polise teslim etsinler o kadar Yazik gunah ya belki adamin paraya ihtiyaci var Coluk cocugu var evde olmamasi gerek bunlar

3
20
yanıtYanıtla
ADANA SAAT KULESI:

YA POLIS TUTMUS ONLARDA VICDANSIZCA VURUYOR ! KESINLIKLE BIR YANKESICILIK OLAYI DEGIL ! SURIYEL(ILERE OLAN TEPKIDIR. . .

5
15
yanıtYanıtla
vatan:

Ellerine sağlık cok güzel yapmışlar. Devlet suçlulara hak ettikleri cezaları vermesse olacağı bu.

16
4
yanıtYanıtla
Vatandaş Mobil-IOS:

Eline saglık o vatandaşların az bile etmiş çalınca hapse atılmıyor ceza yok bu ülkede çünkü

15
1
yanıtYanıtla
urfalı Türkmen:

suriyeli ve başka mültecilere sürekli iftira edip onları halkın gözünde bu hale getirenler utansın. gerçekten çalmış olabilirlerde. fakat genelde peşin fikirli bir düşmanlığın en büyük kaynağı chp ve onun peşinden giden tarihinden habersiz mhp li insanlır.

2
13
yanıtYanıtla
halil:

sen ne diyon ya ne içtin :D

yanıt1
yanıt0
misaafir:

bırakın gebertsinler savaştan kaçan hainleri

12
2
yanıtYanıtla
tayfun:

adanalılarıtebrik ediyorum iyi yapmışlar

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title