Haberler

Yangının Yaralarını Osmangazi Saracak

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hafta sonu elektrik kontağından çıkan yangında evi kül olan Belediye Temizlik İşleri çalışanı Sabri Irak’ı ziyaret ederek, mağduriyetlerinin en kısa sürede giderileceğini söyledi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hafta sonu elektrik kontağından çıkan yangında evi kül olan Belediye Temizlik İşleri çalışanı Sabri Irak'ı ziyaret ederek, mağduriyetlerinin en kısa sürede giderileceğini söyledi.

Alaaddin Mahallesi Değre Sokak'ta çıkan yangında, Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan 5 çocuk babası Sabri Irak'ın kiracı olarak oturduğu ahşap ev elektrik kontağından çıkan yangın neticesi kül olmuştu. Geçici olarak oğlunun yanına taşınan Irak'ı ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni bir kiralık ev bulunup eşyalarının temini konusunda gerekenin yapılacağını söyledi.

İlk etapta erzak ve giyecek yardımında bulundukları ailenin mağdur olmaması için gerekenin yapılacağını söyleyen Dündar, "Sabri bey, belediyemiz bünyesinde çalışan bir temizlik işçisi. Bu elim hadisenin ardından ilk etapta kendisine giyecek ve erzak yardımında bulunuldu. Geçici olarak taşındığı oğlunun yanından yeni bir kiralık eve taşınması için gerekli araştırmayı yapıyoruz. Evinin eşyaları, giyim ve erzak yardımı konusunda bundan sonra gerekeni yapacağız" dedi.

Başkan Mustafa Dündar, yanan evin sahibi Sevinç Doğan'la da görüştü. Doğan', küle dönen evinin yeniden yapılmasında bölgenin sit alanı olması sebebiyle sıkıntı yaşadığını söyledi. Dündar, bu meselenin halledilmesi için gerekli teşebbüste bulanacakları sözünü verdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Belediyesi Mustafa Dündar Sevinç Doğan Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title