Haberler

Yangından Kurtarılan Leylek Yavruları Tedaviye Alındı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Leyleklerden detay-Mete Türkoğlu'nun konuşması-Detaylar Yangından kurtarılan leylek yavruları tedaviye alındı Iğdır'da ot yığınlarının alev alması sonucu çıkan yangından kurtarılan üç leylek yavrusu, tedavi altına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Leyleklerden detay- Mete Türkoğlu'nun konuşması-Detaylar Yangından kurtarılan leylek yavruları tedaviye alındı Iğdır'da ot yığınlarının alev alması sonucu çıkan yangından kurtarılan üç leylek yavrusu, tedavi altına alındı.Babacan köyünde, üç leylek yavrusunun yuvasının da bulunduğu ot yığınları henüz belirlenemeyen bir nedenle yandı.Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, leylekleri de kurtardı.Yangında yuvalarından düşerek ayaklarının kırıldığı ve kanatlarının yandığı belirlenen leylek yavruları, Iğdır Orman ve Su İşleri Müdürlüğü veteriner hekimlerine teslim edildi.Iğdır Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Mete Türkoğlu, ilk tedavisi yapılan leylekleri Kafkas Üniversitesi Yaban Hayatı Koruma ve Rehabilitasyon Merkezine gönderileceklerini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Mete Türkoğlu Iğdır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title