Haberler

Yangında Ölen Suriyeli Kardeşler Toprağa Verildi

Esenler’de çıkan yangında hayatını kaybeden Suriyeli 4 yaşındaki Muhammed Hanana ve kardeşi 10 aylık Suphi son yolcuğuna uğurlandı.

Esenler'de çıkan yangında hayatını kaybeden Suriyeli 4 yaşındaki Muhammed Hanana ve kardeşi 10 aylık Suphi son yolcuğuna uğurlandı.

Savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli ailenin Esenler'de yaşadığı gecekonduda dün çıkan yangında 10 aylık Suphi ve 4 yaşındaki abisi Muhammet Hanana hayatını kaybetmişti.

Yangın sonrası Adli Tıp'a kaldırılan Suphi ve Muhammed kardeşlerin cenazeleri bu sabah saatlerinde aileye teslim edildi. İki kardeş için bugün Esenler Son Durak Camii'nde ikindi namazı ardından cenaze töreni düzenlendi. Duygusal anların yaşandığı cenazede, acılı babanın güçlükle ayakta durduğu görüldü. İki kardeşin cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Esenler Atışalanı'nda bulunan Kemer mezarlığına toprağa verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Türkiye Esenler 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title