Haberler

Yangında Ölen Aile Toprağa Verildi

Çorum’da sobanın yanına bırakılan çamaşırların tutuşması sonucu çıkan yangında hayatını kaybeden 4 kişilik aile gözyaşları arasında toprağa verildi.

Çorum'da sobanın yanına bırakılan çamaşırların tutuşması sonucu çıkan yangında hayatını kaybeden 4 kişilik aile gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bahçelievler Mahallesi Sülüklü 34. Sokak'ta Bilal Yılancı'ya ait evde sobadan çıkan kıvılcımlar kuruması için sandalye üzerine serilen elbiseleri tutuşturmuş odada bulunan diğer eşyalara da sıçrayan alevler bir anda tüm evi sarmıştı. Yangında Bilan Yılancı, 5 aylık hamile oylan eşi Songül Yılancı, çocukları Sıla (8) ve Özlem Yılancı (3) hayatını kaybetmişti.

Yılancı ailesinin Ankara Adli Tıp Kurumu'ndaki cenaze işlemlerinin ardından cenazeleri dün akşam saatlerinde Çorum'a getirildi. Hacı Bektaş-i Veli Anadolu Kültür Vakfı'nda bugün sabah saatlerinde Yılancı ailesi için tören düzenlendi.

Törene Vali Sabri Başköy, Vali Yardımcısı Zülkarnin Öztürk, İl Müftüsü Mehmet Aşık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Atlas, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Ruzı Suludere, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Yılancı çiftinin yakınları ile vatandaşlar katıldı. Vakıftaki törenin ardından ailenin cenazesi defnedilmek üzere merkeze bağlı Esençay köyüne götürüldü.

Tabutların musalla taşına konulmasının ardından helallik istendi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yılancı ve ailesinin cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi. Buradaki törene de protokol üyelerinin yanı sıra yine siyasi parti temsilcileri ile köylüler katıldı. Genç çiftin vasiyetleri cenazeleri mezarlığın Obruk Barajı kıyısında bulunan alana defnedildi.

ANNENİN FERYATLARI YÜREK DAĞLADI

Yangında oğlu, gelini ve 2 torunu kaybeden Zöhre Yılancı'nın feryatları yürek dağladı.

"Yavrum ısınamadın da kara topraklar mı ısıtacak" seni diye gözyaşı döken Yılancı, "Oğlum, gelinim, torunlarım gitti. Ben bu acıya nasıl dayanırım. Yavrum bizi bırakıp nerelere gidiyorsun yavrum" dedi.

Acılı anneyi yakınları güçlükle teselli etmeye çalıştı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Mahallesi Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title