Haberler

Yangında Anne ve 2 Çocuğu Dumandan Hastanelik Oldu

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde bir evde belirlenemeyen nedenle çıkan yangın paniğe neden oldu.

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde bir evde belirlenemeyen nedenle çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, dumandan etkilenen anne ve 2 çocuğu hastaneye kaldırıldı.

Olay, bugün saat 06.00 sıralarında Değirmenci Mahallesi 904 Sokak'ta 2 katlı evin 1'inci katında meydana geldi. Önder Koç'un kiracı olarak oturduğu evde belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden çevredekiler itfaiyeye ve sağlık görevlilerine haber verdi. Eve gelen itfaiye ekipleri o sırada uyuyan Koç ailesinin fertlerini tahliye etti. Bir anda yükselen alevler evin boş olan üst kata da sıçradı. Alevler itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, ev kullanılmaz hale geldi.

Dumandan etkilenen 24 yaşındaki anne Pınar Koç, çocukları 6 yaşındaki Yusuf ve 4 yaşındaki Muhammet Koç, ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alına Koç ailesi fertlerinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Yangın ile ilgili soruşturma sürüyor. - Seydişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seydişehir Önder Koç Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title