Haberler

Yangın Söndürmeye Giden İtfaiye Ekibini Dövdüler

Güncelleme:

Bingöl'ün Kantarkaya köyündeki yangını söndürmeye giden itfaiye ekiplerini, evi yanan İsmet Yılmaz'ın yakınları dövdü.

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'ne bağlı Kantarkaya Köyü'ndeki yangını söndürmeye giden itfaiye ekipleri, geç geldiklerini öne süren evi yanan İsmet Yılmaz'ın yakınları tarafından dövüldü. Köylüler, itfaiye erlerini hastanelik ederken, itfaiye aracını da tahrip etti.

İTFAİYECİLERİ DÖVDÜLER, ARAÇLARI TAHRİP ETTİLER

Karlıova İlçesi'ne bağlı Kantarkaya Köyü'nde, İsmet Yılmaz'a ait evde dün akşam bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Köylülerin haber vermesi üzerine Karlıova Belediyesi itafaiye ekipleri, yangını söndürmek üzere Kantarkaya Köyü'ne gitti. Köye gelen itfaiye ekipleri, evi yanan İsmet Yılmaz'ın yakınlarının saldırısına uğradı. Geç geldikleri iddiasıyla itfaiye erlerini döverek hastanelik eden köylüler, itfaiye aracını da taş ve sopalarla camlarını kırarak tahrip etti.

İTFAİYE ERLERİ TEDAVİ ALTINA ALINDI

İtfaiye erleri, Osman Aydemir, Yakup Olgun ve Ahmet Karabağ, vücutlarının çeşitli bölgelerine aldıkları darp sonucu Karlıova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye erlerinden Yakup Olgun, ayakta tedavi edilirken, Osman Aydemir ve Ahmet Karabağ ise tedavi altına alındı.

Köye gelen jandarma ekipleri, tahrip edilen itfaiye aracını köyden çıkararak güvenli bölgeye çekti. Karlıova Zabıta Baş Komiseri Metin Bingöl, ihbarla birlikte yangın bölgesine hareket ettiklerini belirterek, şöyle dedi:

"1980 MODEL ARACIMIZ NE KADAR HIZLI GİDEBİLİR Kİ?"

"Yangın ihbarı saat 19.20'de yapıldı. İhbarla birlikte personelimiz zaman kaybetmeden saat 19.33'te olay yerine hareket etmiştir. 1980 model olan itfaiye aracımız, 3.5 ton suyla yangın yerine ne kadar hızlı gidebilir ki? Karlıova İlçesi ve köylerine sadece bir itfaiyemiz ile hizmet veriyoruz. İtfaiyemiz 1980 model olması, çoğu zaman arızalı ve görevini yerine getiremediğinden dolayı birçok yangına vidanjörle müdahale etmek zorunda kaldık. İtfaiyemize saldıran köylüler personellerimizi ve aracımıza saldırmaları tasvip edilemez. Bu kabul edilebilir olay değil."

Yangın ve saldırı olayı ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Aydemir Karlıova Bingöl Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (2)

Sancarhan:

bu yamyamlar adam olmaz

26
0
yanıtYanıtla
ömer yıldız:

tfaiyecileri döveceğinize sıkıysa onların başlarındaki asıl suçluları dövünsene gücünüz anca suçu enaz olan itfaiyecileri döversiniz.şimdiye kadar hanginizin aklına geldi itfaiyemizin durumu ne personeli,araç gereci yeterlimi en önemlisi onların amirinin itfaiyeye yaklaşımını amir olarak görevini yapıp yapmadığını hiç sorguladınızmı ben bu yazıyı okuyanlardan rica ediyorum lütfen bu vesileyle bulunduğunuz yerlerdeki itfaiye teşkilatını araştınız sizde göreceksiniz enaz yüzde sekseni yetersiz ve donanımsız ve enacısıda personeli çaresizdir.

10
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title