Haberler

    Yangın Riski 40 Bin Aracı Geri Çağırttı

    CARMEDYA.COM – Maserati, Kuzey Amerika‘da Quattroporte, Ghibli ve Levante modellerinden oluşan toplam 39 bin 381 aracı geri çağırdı.

    CARMEDYA.COM – Maserati, Kuzey Amerika'da Quattroporte, Ghibli ve Levante modellerinden oluşan toplam 39 bin 381 aracı geri çağırdı.

    Maserati'nin araçları geri çağırma nedeni, yangın riskine neden olabilecek iki önemli kusurun farkedilmiş olması.

    Elektrikli ön koltukların ayarlanması sırasında muhtemel kısa devre ve sonrasında oluşabilecek yangın riski, ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi'ne gönderilen belgelere göre 2014 ile 2017  yılları arasında üretilen modelleri kapsıyor.

    Maserati daha önce de yakıt sızıntısı nedeniyle 2014 ile 2015 yıllarında üretilmiş 10 bin 879 Quattroporte ve Ghibli modellerini geri çağırmıştı.

    Bu geri çağırmayla birlikte Fiat Chrysler Automobilies geçtiğimiz yılın üçüncü büyük ölçekli geri çağırma kararını almış oldu.

    Mayıs ayında Maserati, Çin'de 2013 ile 2015 yılları arasında üretilmiş 20 bin Quattroporte ve Ghibli modelini arka lastikleri etkileyen bir sorun nedeniyle geri çağırmıştı.

    Bundan iki ay önce de yine ABD pazarında 28 bin 235 araç için, yerinden çıkarak hareket eden paspasların gaz pedalını etkilemesi nedeniyle geri çağırma kararı alınmıştı.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Kuzey Amerika Maserati Levante Otomobil Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title