Haberler

Van'da Yangın Köpüğü Olası Bir Faciayı Önledi

Güncelleme:

Van'da seyir halindeki otomobilin alev almasının ardından sürücü tarafından yangın köpüğü ile alevlere müdahalesi olası bir faciayı önledi.

Van'da, seyir halindeki otomobilin alev almasının ardından sürücü tarafından yangın köpüğü ile alevlere müdahalesi olası bir faciayı önledi.

Olay, Kazım Karabekir Caddesi üzerinde Kız Vestel Kız Meslek Lisesi ışıklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Servan Çeliktaş yönetimindeki 06 ZVB 80 plakalı özel otomobilin motor bölümü bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Alevlerin yükselmesi üzerine aracı kenara park eden araç sürücüsü Servan Çeliktaş, araç içerisinde bulunan yangın köpüğü ile alevlere müdahale etti. Çevredekilerinin yardımıyla otomobil söndürülürken, yangın köpüğü, olası bir faciayı önledi.

Sürücü Çeliktaş, olayda can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirterek, "Seyir halindeyken otomobil aniden alev aldı. Bizde aracı kenara çekip, yangın köpüğü ile olaya müdahale ettik. Çevredekilerinin de yardımıyla kısa sürede yangını söndürdük" dedi.

Otomobilde bulunan Hayrettin Hıdıl adlı vatandaş ise,sürücülere tavsiyelerde bulunarak, "Şoförlerimiz asla bizim başımıza gelmez demesinler, bizde böyle bir şey beklemiyorduk. Ancak hiç ummadığımız bir anda böyle bir durumla karşılaştık.Araba kül olabilirdi. ya da zararımız daha fazla olabilirdi. Sürücümüz tedbirli olduğu için ufak bir zararla atlattık. Burada önemli olan insanların ders çıkarmasıdır" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Vestel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title