Haberler

Yangın Değil Panik Öldürdü: 2 Ölü

Beylikdüzü'nde 17 katlı bir binada çıkan yangında, bina sakinlerinden biri havalandırma boşluğundan atlayarak diğeri ise kapıldığı elektrik akımından hayatını kaybetti.

Olay, Barış Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde bulunan 17 katlı Kutlu Apt A-2 Blokta saat 19.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenle binanın içerisinde bulunan elektrik panosu kısa devre yaparak alev aldı. Yangın sonucu bina içerisi yoğun dumanla kaplandı. Bu sırada bina sakinleri büyük panik yaşayarak can havliyle binayı terk etmek istedi. 17. katta oturan bir kadın merdivenlerden 6. kata kadar ilerleyebildi. Yoğun dumandan daha fazla ilerleyemeyeceğini anlayan kadın, 6. katın havalandırma boşluğundan aşağı atladı. Yere çakılan kadın olay yerinde can verdi. Aynı sıralarda binayı terk etmeye çalışan bir başka kadın ise bina içerisinde elektrik akımına kapılarak can verdi.

Olayda 2 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de yoğun dumandan etkilenerek çevredeki hastanelere kaldırıldı. İhbar üzerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri olaya müdahale etti.

2 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangının ardından Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. 

ORHAN METE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Sakarya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Kutlu Sitesi Kiracisi:

Kutlu sitesi Yonetimi suclu!!! Yangin tahliye plani yok!!! Kapilar tumu iceri aciliyorlar disari acilmiyorlar yangina uygun degiller. Yangin merdiveni yok. Elektik saftlari cop dolu temizlenmemisler. elektik panosu patlamasi ve yanginin 12 kata yayilmasi yangin sensorlarin olmamaisi gosteriyor . Saft kapilari yangina uygun celikten degiller. Elektik panosunda ynagin sensorlari ve yangin tupleri bos haldeler. Acikcasi iki kisinin yolumune sebebiyet veren kisi Kutlu Stesi Yonetimidir. o aylenin yerine olsam cinayeten savcilaga suc duyurusunda bulunurum. . Bu yanginin 3 gun oncesi arastirilisin elektrikcilerin o panoda ne halt yedikleri. belediye baskani da sirf oy toplamasi icin masal anlatiyor isin derinine girsinler . ayni tehlike A C ve D girisi icinde gecerlidir. . Saftlar catidan kapalilar yangin dumani catidan cikacagana saft kat kapaklarindan cikmaktadir.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title