Haberler

Yangın Çıkan Evin Penceresinden Atladı, Beli Kırıldı

Sivas'ta 6 katlı apartmanın 1'inci katındaki dairede televizyondaki kısa devre sonucu yangın çıktı; paniğe kapılarak pencereden atlayan 55 yaşındaki Orhan Sakman'ın beli kırıldı.

Sivas'ta 6 katlı apartmanın 1'inci katındaki dairede televizyondaki kısa devre sonucu yangın çıktı; paniğe kapılarak pencereden atlayan 55 yaşındaki Orhan Sakman'ın beli kırıldı. Sakman hastaneye kaldırılırken, yangın tfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Olay, bugün sabah saatlerinde Mehmetpaşa Mahallesi, Saraybosna Caddesi üzerindeki Yuvam Apartmanı'nda meydana geldi. 1'inci kattaki dairede oturan Orhan Sakman televizyon izlemek için fişi prize taktıktan sonra bir başka odaya gitti. Bu sırada odadaki LCD televizyonda yangın çıktı. Evin bir anda alevler içerisinde kalması üzerine paniğe kapılan Sakman, birinci kattaki evinin penceresinden atladı. Dengesiz düşen Sakman acı içinde kıvranırken, çevredekiler Acil Servis'e ve itfaiyeye ihbarda bulundu.

Kısa sürede olay yerine gelen Sivas Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Sakman ise ambulansla Numune Hastanesi'ne götürüldü. Beli kırılan Sakman, ameliyata alındı.

Yangın sonrası büyük hasar oluşan daire kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Saraybosna Yuvam Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title