Haberler

Yangın Çıkan Evin Önünde 'Selfie' Çeken Polislere Soruşturma Başlatıldı

Güncelleme:

ABD'nin New York şehrinde yanan evin önünde selfie çeken polisler tepkilere neden oldu. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla, polislere disiplin soruşturması başlatıldı.

ABD'de yanan bir evin önünde selfie çektikleri kameralara yansıyan iki polis memuru hakkında disiplin soruşturması başladı. New York'un bir kenar mahallesinde bulunan evde çıkan yangın nedeni ile polis olay yerine çağrıldı. O sırada NBC New York muhabiri, yanan evin görüntülerini çekti. Daha sonra sonra görüntülerde ismi açıklanmayan iki polis memurunun umursamaz bir şekilde yanan evin önünde selfie çektikleri görüldü.

CEZA ALACAKLAR

Görüntülere kayıtsız kalmayan polis şefi Thomas Krumter, videonun kurumları açısından çok endişe verici olduğunu ve yapılan soruşturma sonrasında iki polis memurunun kurumlarının kurallarını ihlal ettikleri ortaya çıkması halinde gereken cezayı alacaklarını söyledi.

KAZAZEDE: POLİSLER BENİ KURTARDI

Ama yanan evin içinde yaşayan, tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren engelli birey, 86 yaşındaki Emma Zaccarini farklı düşünüyor. Zaccarini, her iki polis memurunun kendisini yanan evden dışarıya çıkardıklarını ve itfaiyeyi beklerken bu kareyi çektiklerini söyledi. Bu yüzden ceza almamaları gerektiğini öne sürdü.

Emniyet müdürlüğü, sosyal medyada ses getiren görüntüleri dikkate alarak polisler hakkında soruşturma başlattı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

New York TV Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title