Haberler

Yanarak Öldüğü Sanılıyordu, Sevgilisi Tarafından Boğularak Öldürüldüğü 3 Yıl Sonra Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Ankara polisi, yaklaşık 3 buçuk yıl önce evinde yanmış cesedine ulaşılan kadının, sevgilisi tarafından boğularak öldürüldüğünü ortaya çıkardı. Katil zanlısının, cinayeti örtbas etmek için evi yaktığı belirlendi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince, faili meçhul cinayetlerin aydınlatılması için özel ekip kuruldu. Tozlu raflardaki dosyaları indirip bir bir inceleyen ekipler, Ankara'nın Çankaya ilçesinde 19 Ocak 2015'de bir evde çıkan yangında can veren Uzay Çebi'nin (43) ölümünü şüpheli buldu. Bu kapsamda soruşturmaya sil baştan başlayan Cinayet Büro Dedektifleri, olayın görgü tanıkları ifadelerini yeniden alarak, Adli Tıp Kurumunca hazırlanan otopsi raporunu yeniden inceledi.

POLİSİN DİKKATİNDEN KAÇMADI

Otopsi raporundaki "ölümünün boyun bölgesine basıya bağlı mekanik asfiksi (solunum yollarının tıkanması) sonucu meydana geldiği, canlı olarak yandığının tıbbi delillerinin bulunmadığı anlaşılmıştır" tespitine yoğunlaşan ekipler, Çebi'nin cinayete kurban gittiğine dair bulguların güçlendiğine kanaat getirdi. Çebi'nin dolmuş şoförü erkek arkadaşı Fazıl T.'nin (53) cinayeti işlediği şüphesinden yola çıkan dedektifler, Plaka Tanıma Sistemi (PTS) üzerinden Fazıl T.'nin olay günü gittiği adresleri bir bir belirledi. Normal güzergahından çıktığı, farklı adreslere gittiği tespit edilen Fazıl T., polis ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

CİNAYETİ ÖRTBAS İÇİN EVİ YAKTI

Dedektiflerin çalışmaları neticesinde, Çebi'nin sevgilisi Fazıl T., tarafından boğularak öldürüldüğü, cinayetin örtbas edilmesi için de evin ateşe verildiği anlaşıldı. Fazıl T., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (13)

sdfse:

polisinmi dikkatinden kaçmadı :)) otopsi raporunda katilin adıdamı yazmalıydı daha ne olmalıydı dikkatinden kaçması için

38
2
yanıtYanıtla
meg:

yakalayan kişileri tebrik ediyorum, helal olsun.

37
1
yanıtYanıtla
Dedektif Kollombo:

Türk Polisine Bravo.

34
1
yanıtYanıtla
fahrettin:

bu bir başarı mı, ihmalin belgesi mi? adli tıp raporunda bas bas bağırıyor cinayet olduğu. raporu dahi okumayan savcıdan hesap sorulmalı.

20
2
yanıtYanıtla
İBOCAN:

AYNEN ADALET ADALET NEREDE KALDIN CÜZDAN DEĞİL VİCDAN LAZIM

yanıt2
yanıt0
ciminli:

kardeşim faili mechul cinayet aydınlatıldı deniyor kapanan dosya falan yok nasıl okuyorsunuz

yanıt0
yanıt2
Liseli Hasan:

Nasıl yani, bir insan başka insanın canını alabilir mi? ben boşverin öldürmeyi, küfretmeyi, hakareti felan, yüksek sesle bile başkasına konuşmamki aman kul hakkı geçmesin diye.

15
1
yanıtYanıtla
HIRSIZA, DOLANDIRICIYA, GASPÇIYA CEZA:

ADLİ TIP RAPORUNDA MAKTULÜN YANMADAN ÖNCE OLDÜĞÜ ZAZEN BELİRTİLMİŞ. BUNA RAĞMEN ŞİMDİYE KADAR OLAYIN ARAŞTIRILMAMASI BAŞLI BAŞINA BİR MUAMMA DEĞİL Mİ?

9
1
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

İYİ BİR OTOP Sİ O ZAMAN BİLE İŞİ ORTAYA ÇIKARIR DI AMMA DEMEKKİ SORUŞTURMA SALLABAŞ YAPILMIŞ . HELAL OSUN ARTIK BİZİM DE ÇOK İYİ EKİPLERİMİZ VAR İŞ YAPAN

8
2
yanıtYanıtla
hcetiner:

yarın salıverilir

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title