Haberler

Yanar Ailesi, Yeni Evlerine Kavuştu

Güncelleme:

Demirci ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Hoşçalar mahallesinde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşa ev yapıldı.

Evin teslim törenine Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Demirci Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fikret Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İslam Köse, Vakıf Mütevelli Heyeti ve mahalle sakinleri katıldılar.

Demirci Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının son bir yıl güzel işlere imza attığını ifade eden Kaymakam Sezgin , Vakfımız son dört ay içerisinde 7 adet ev yaparak yedi ailemizi ev sahibi yaptı. Vatandaşlarımızı ev sahibi yaptığımız zaman bizlerde çok mutlu oluyoruz. Vakfımızın muhtaç ve kimsesiz ailelerimiz için iş imkanı olması açısından mahallelerinde bakımlarını yaptıkları takdirde İnek, Kuzu ve süt Keçisi yardımında da bulunuyor. Ben yeni evlerine kavuşan Yanar ailesine evlerinde mutluluklar diliyorum"dedi.

Yeni bir eve kavuştuğu için mutlu olduğunu söyleyen Emine Yanar"Evimi yapan devletimize çok teşekkür ediyorum. Benim bir evim yoktu, yıllardır toprak damı olan bir evde yaşadım. Daha sonra Muhtar ile beraber Belediye Başkanından yardım istedik. O da bizi Sosyal Yardımlaşma Vakfına yönlendirdi. Ardından benim için 3 odalı bir ev yapmaya başladılar. Şükür bugün bitti ve evime kavuştum çok mutluyum"dedi.

Ev teslim törenine katılan Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ise ailenin kullanması için ev eşyası göndereceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selami Selçuk Fikret Çelik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title