Haberler

Yanan Otomobilde Ceset Bulundu

Güncelleme:

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, dere yatağında yanarak küle dönen otomobilin içinden ceset çıktı. Ekipler cesedin kimliğini belirlemeye çalışıyor.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, henüz bilinmeyen bir nedenle dere yatağında yanan otomobilde ceset bulundu. Polis cesedin kime ait olduğunu belirlemek için çalışma başlattı.

ÖN KOLTUKTA CESET BULUNDU

Dün saat 20.30 sıralarında Osmancık Mahallesi yakınlarında yol kenarındaki dere yatağında 35 KD 9159 plakalı otomobilin yandığını görenler durumu itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yanan otomobili kısa sürede söndürdü.

İtfaiye ekiplerinin otomobilde yaptığı incelemede ise ön yolcu koltuğunda bir ceset bulundu.

OTOMOBİLİN SAHİBİNE ULAŞILDI

Jandarma ekiplerinin plaka üzerinde yaptıkları sorgulamada otomobilin Mustafa Gün'e ait olduğu belirlendi. Gün'e telefonla ulaşan jandarma, İzmir'in Buca ilçesinde bulunan bir otomobil galerisinden satıldığını belirledi.

CESEDİN KİMLİĞİ TESPİT EDİLECEK

Araçta herhangi bir kaza izine rastlanılmazken, araç içinden çıkarılan ceset Turgutlu Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Cesedin buradan kimlik tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa Gün Osmancık 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

Bu dünyada böyle insanlar varsa olmaz bu Türkiye

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title