Haberler

Yanan Evini Ağlayarak İzledi

Adana'da 55 yaşındaki Saadet Çobanoğlu, evinde çıkan yangını ağlayarak izledi.

Adana'da 55 yaşındaki Saadet Çobanoğlu, evinde çıkan yangını ağlayarak izledi. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü evdeki eşyalar kullanılamaz hale geldi.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Yeşilyurt Mahallesi'ndeki İmta Apartmanı'nın 7'inci katındaki daireden dumanlar yükseldiğini fark eden vatandaşlar durumu itfaiyeye haber verdi. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken bu sırada komşuda olan ev sahibi Saadet Çobanoğlu ile çocukları alevleri görünce gözyaşlarına boğuldu. Yangın kısa sürede söndürülürken evdeki eşyalar ise kullanılamaz hale geldi. Komşularının teselli etmeye çalıştığı Saadet Canpolat sinir krizi geçirince olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından sakinleştirici iğne yapıldı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeşilyurt Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title