Haberler

Yanan Çöplükten Geçen Çoban ve Koyunların Ayakları Yandı

Karaman’da, üzeri toprakla kapatılan çöplükten geçen çoban ve koyunların toprağa gömülen ayaklarında yanıklar oluştu.

Olay, dün saat 21.30 sıralarında Urgan Mahallesi Çöplük mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kendilerine ait koyunları boş arazide otlatan 17 yaşındaki Yusuf Arslan, havanın kararmasıyla birlikte Urgan Mahallesi’ndeki evine dönüşe geçti. Arslan ve koyunlar havanın da karanlık olması nedeniyle fark edemedikleri çöplüğün üzerinden geçtikleri sırada üzeri toprakla kaplı olan ve yanan çöplüğe ayakları gömüldü.

Ayakları yanan Arslan, yakınlarından yardım istedi. Arslan’ın yardım çağrısına koşan yakınları ile komşuları Arslan ile koyun sürüsünü çöplükten çıkardı. Arslan, ambulansla kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, durum polise bildirildi. Çöplüğe gelen polis ekipleri inceleme başlattı. Ayakları yanan koyunlar ise ağıllarına götürülerek yanan ayaklarına müdahale yapıldı. Koyun sahipleri yaklaşık 75 koyunun ayaklarında ciddi yanıkların olduğunu ve gebe oldukları içinde kesemediklerini söylediler.

MEHMET DAĞLI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Arslan Karaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title