Haberler

    Yanal: İşler Farklı Olabilirdi!

    Trabzonspor teknik direktörü, Napoli'ye 1-0 kaybederek Avrupa'ya veda ettikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

    Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda 4-0'ın rövanşnda Napoli'ye İtalya'da 1-0 yenildikleri maçı "prestij" maçı olarak değerlendirdi.

    Yanal, karşılaşma sonrası verdiği demeçte "İlk maçtaki skordan sonra bu maç bizim için sadece prestij anlamı taşıyordu. Rakibimize bundan sonraki turda başarılar diliyorum." dedi.

    Transfer yapılanmasındaki yanlışların bu sonuçta etkili olduğunu da sözlerine ekleyen Yanal, "Pek çok transfer yapılarak yeni bir takım kurduk. Ama bu oyuncuların bazılarını sakatlıklar, bazılarını Afrika Kupası, bazılarını da UEFA listesine bildiremediğimiz için kullanamadık. Tam kadro olsak işler farklı olabilirdi. İlk maçtan farklı olarak bu karşılaşmada sadece Mehmet Ekici'yi kullanabildik. İlk maça göre daha dirençli bir mücadele sergilediğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Trabzonspor Ersun Yanal Napoli Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title