Haberler

    Yanal'ın Keyfi Yerinde!

    Kupa ile birlikte 4 maçlık bir seri yakalayan ve taraftarının desteğini tekrar kazanmayı başaran Trabzonspor'da Ersun Yanal'dan mutlusu yok. Bordo-Mavililer'in hocası gelinen noktayı, "Bu daha başlangıç. Çok daha iyi işlere imza atacağımız günler de gelecek" sözleriyle dile getirdi.

    Kupa ile birlikte 4 maçlık bir seri yakalayan ve taraftarının desteğini tekrar kazanmayı başaran Trabzonspor'da Ersun Yanal'dan mutlusu yok. Bordo-Mavililer'in hocası gelinen noktayı, "Bu daha başlangıç. Çok daha iyi işlere imza atacağımız günler de gelecek" sözleriyle dile getirdi.



    Trabzonspor, ligdeki 3 maçlık galibiyet serisiyle rahat bir nefes alırken, bu tabloyla en çok rahatlayan isimlerden biri de hiç kuşku yok ki teknik direktör Ersun Yanal oldu. Karadeniz ekibinin hocası, gelinen noktadan hayli mutlu ama gelecekten çok daha umutlu.



    Deneyimli çalıştırıcı, çok kısa süre içinde Trabzonspor'un asıl beklenen ve istenen seviyeye geleceğinden emin. Yakın çevresiyle seri galibiyetleri ve sezon sonu hedeflerini paylaşan Yanal'ın özetle şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:



    'DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ'



    "Sezon başındaki sonuçlar mevcut potansiyelimizin alacağı sonuçlar değildi. Ancak devre arasındaki takviyelerle çok daha güçlü, alternatifi de olan bir takım haline geldik. ilk yarıdaki kayıplarımızı telafi için bu seriyi olabildiğince uzatmak zorundayız. Bu sezon mevcut kadromuzu ve sistemimizi oturtup gelecek sezonun planlarını da şimdiden yapmaya çalışacağız. Süreç boyunca bana inanan ve desteğini hep açıklayan başkanımıza, çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Onları da, Trabzonsporlular'ı da mahcup etmemek için her zamankinden çok çalışacağız.



    Kaynak: Fanatik

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Trabzonspor Ersun Yanal Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title