Haberler

    Ersun Yanal, Fenerbahçe Maçındaki Taktiği Belirledi

    Güncelleme:

    Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, futbolcularıyla görüştü, "Tribünler gol için aceleci olabilir. Ama biz atmosferden etkilenmeden, disiplinli şekilde oynamalıyız." dedi.

    Hemen her antrenmanın ardından oyuncularıyla konuşan teknik direktör Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, tek bir konuya dikkat çekiyor: Disiplin. Skor ne olursa olsun aynı konsantrasyonla maça devam etmeleri gerektiğini söyleyen başarılı hoca, "Tribünler aceleci olabilir gol için. Ama biz atmosferden etkilenmeden, disiplinli şekilde oynamalıyız. Galatasaray maçını böyle kazandık. Beşiktaş ve Başakşehir maçlarında da skoru bulsak kazanırdık. Oyun anlamında iyiydik. Sizden bu karşılaşmalardaki disiplini bekliyorum" ifadelerini kullandı.

    GÜÇLÜ ORTA SAHA

    Fenerbahçe'nin orta sahada Mehmet Topal ve Josef ikilisini oynatacağı düşünülürken, Trabzonspor merkezi yine üçlü şeklinde kuracak. Okay ve Onazi'nin önünde Mehmet Ekici görev yapacak. Ekici'den sık sık top almasını isteyen Ersun Yanal, güçlü bir orta alan kurgusuyla rakibi bunaltmayı planlıyor. İleride N'Doye gol arayacak, kanatlarda Yusuf ve Castillo olacak. Bero cezalı. Savunma dörtlüsü de büyük ölçüde netleşti. Zeki Yavru-Durica-Uğur-Mustafa Akbaş şeklinde defansın oluşması bekleniyor.

    LENS VE VOLKAN'A DİKKAT

    Teknik direktör Ersun Yanal, Fenerbahçe'nin etkili kanat oyuncuları Lens ve Volkan Şen'e özel önlem alıyor. İki futbolcunun hızlı ataklarla savunmaları yorduğunu tespit eden Yanal, sadece Zeki ile Mustafa Akbaş'a değil, önlerinde oynayacak Castillo ile Yusuf Erdoğan'a da görev verdi. Yusuf ve Castillo sık sık savunmaya gelecek ve Fenerbahçe'nin kanat oyuncularını karşılaşayacak. Aynı zamanda Uğur Demirok da Moussa Sow'a yakın oynayacak, rakibine göz açtırmayacak.

    "İTİRAZ YOK"

    Trabzonspor-Fenerbahçe maçında hakem Ali Palabıyık düdük çalacak. Son yıllarda ezeli rakiple oynanan maçlarda hakem hep çok konuşulmuştu. Bordo-Mavili takımın teknik heyeti artık bunun önüne geçmek istiyor. Ersun Yanal'ın yardımcıları maçın stres düzeyinin yüksek olacağını oyunculara sık sık hatırlatırken, "Gereksiz itirazlar, stadı gerecek işler olmasın. Bu bizim aleyhimize olur. Sakin kalın ve sadece oyuna odaklanın" telkininde bulunuldu.

    (Fanatik)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Trabzonspor Ersun Yanal Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title