Haberler

Sakarya'daki Yamaç Paraşütünü İzlemeye Komşu İllerden Geldiler

Güncelleme:

Geleneksel Uluslararası Serdivan Kırantepe Yamaç Paraşütü Festivaline Sakarya'nın yanı sıra komşu illerden de vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Geleneksel Uluslararası Serdivan Kırantepe Yamaç Paraşütü Festivali'ne Sakarya'nın yanı sıra komşu illerden de vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Uluslararası Serdivan Kırantepe Yamaç Paraşütü Festivali'nde hava muhalefetine rağmen profesyonel paraşütçüler hünerlerini sergilemeye devam etti. Cuma gününden itibaren devam eden uçuşlarda bu gün de kalkış noktasından havalanan paraşütçüler alanın aşağısında bulunan iniş noktasına en yakın inişi yapmak için yarıştılar. AFAD, itfaiye ve sağlık ekiplerinin uçuş süresi boyunca hazır bulundurulduğu alanda sert esen rüzgara rağmen herhangi bir aksilik yaşanmazken, zaman zaman usta paraşütçüler rüzgara meydan okuyarak havada akrobatik hareketler de sergiledi.

Salı günü ödül töreni ile son bulacak olan festivali izlemek için komşu illerden de vatandaşlar Kırantepe'yi ziyaret etti. Araçları ile Ankara, Bursa, Kocaeli ve İstanbul'dan aileleri birlikte gelen yamaç paraşütü tutkunları, 230 metre yükseklikten hem Sakarya'nın güzelliklerini izleme fırsatı buldular hem de yamaç paraşütçüleri ile sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Vatandaşlar her yıl gökyüzü şölenini ve yeşil Sakarya Ovası'nı Kırantepe'den izlemek için aileleri ile birlikte Uluslararası Serdivan Kırantepe Yamaç Paraşütü Festivali'ne geldiklerini, bu açıdan festivalin sadece Sakarya için değil komşu iller için de önemli bir fırsat olduğunu belirttiler. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdivan Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title