Haberler

Yamaç Paraşütü Şampiyonası Hazırlıkları Sürüyor

Denizli'de "3. Çameli Uluslararası ve Kültür Festivali" kapsamında yer alan "Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonası" için Yaylacık Dağı atlayış noktasında hazırlıklar başladı.

Çameli Gürsü Mahallesi'nde 2 bin 140 metre yükseklikte yer alan Yaylacık Dağı atlayış alanı çevresinde paraşütçülerin ve izleyicilerin rahatça hareketçe etmelerini ve güvenli şekilde dünya paraşüt şampiyonasını izlemeleri için çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Konu ile açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi işbirliği içerisinde 28 Temmuz - 2 Ağustos Tarihleri arasında Yaylacık Dağı'nda düzenlenecek olan ve üçüncü kez ev sahipliğini yaptığımız Çameli Uluslararası Doğa Sporları ve Kültür Festivali kapsamında yer alan Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonası için herşeyin en iyisini yapmak için çalışıyoruz" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Denizli Çameli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title