Haberler

Yamaç Paraşütü Mesafe Yarışı Ödülleri Sahiplerni Buldu

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde 5.’si düzenlenen Gürle Dağı Yamaç Paraşütü Mesafe Bursa Kupası ödülleri sahiplerini buldu.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde 5.'si düzenlenen Gürle Dağı Yamaç Paraşütü Mesafe Bursa Kupası ödülleri sahiplerini buldu.

Orhangazi ilçesindegeçtiğimiz hafta sonu düzenlenen 5. Gürle Dağı Yamaç Paraşütü Mesafe Bursa Kupası'nın ödül töreni Orhangazi spor tesislerinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Sporcuların hazır bulunduğu ödül töreninde konuşma yapan THK Bursa Şubesi Başkanı Bekir Akyüz, Orhangazi Belediyesi'ne verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederek "Bizler bu sporları bazı yerlerde çok zor şartlarda yapıyor yada yapamıyoruz. Bu gibi yerlerde bizler desteklerini esirgemeyen bir belediyecilik anlayışına sahip olan insanlar ile karlılaştığımızda mutlu oluyor ve sporumuzu en iyi şekilde yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamda emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen herkese kurumum ve şahsım adına çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan "Yamaç paraşütü sporuna verdiğimiz her yılki destek katlanarak çoğalmaya devam ediyor. Seneye yapılacak olan bu yarışların bölgesinde bir düzenleme yapmayı düşünüyoruz. Bununla alakalı bilirkişi olan arkadaşlar ile görüşülecek. Bizler gelişmekte olan spor branşlarına her zaman belediye yönetimi olarak destek vermeye çalıştık. Bunlardan bir tanesi de yamaç paraşütüydü. İlçemizin tanımında gelişmesinde ve seçilebilir olması noktası önemli olan bu çalışmalar içerisinde olacağız. Ben dereceye giren sporcularımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

5. Gürle Dağı Yamaç Paraşütü Mesafe Bursa Kupası için 2 gün boyunca gökyüzünde süzülen paraşüt pilotlarına ödülleri düzenlenen törenle verildi. İlçe protokolü tarafından takdim edilen ödüller grup, kadınlar ve erkekler olarak 3 kategoride düzenlendi. Grup kategorisinde Gazi Havacılık Kulübü birinci olurken, ODTÜ Havacılık Kulübü ikinci ve Gökyüzü Spor Kulübü ise üçüncü oldu. Bayanlar kategorisinde ise Cansu Atabey birinci, İlknur Abakbigan ikinci ve Kübra Şen Üçüncü olurken erkeklerde ise Serdar Tur birinci, Harun Yüksel ikinci ve Ümit Karakaş üçüncü oldu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhangazi Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title