Haberler

Yalovaspor Top Başı Yaptı

Yalova’yı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Yalovaspor sahaya indi.

Yalova'yı Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan Yalovaspor sahaya indi. Yeşil kırmızılı ekiple ilk antrenmanına çıkan çiçeği burnunda teknik adam Mustafa Meteertem, "Yalovaspor bayrağının en üst seviyelerde dalgalanmasını istiyoruz" dedi.

Takımın yeniden kimlik sahibi olması gerektiğini belirten Yalovaspor Teknik Direktörü Mustafa Meteertem, "20 civarında denediğimiz oyuncu var. İlk günü böyle deneme maçıyla geçireceğiz, çünkü biraz geç start verdik. Teknik performanstan ziyade Yalovaspor kimliğinin tekrar en üst seviyelere gelip canlanmasını istiyoruz. Gördüğümüz eksikler üzerine gidip kurumsal yapıyla birlikte bu eksikleri gidermek istiyoruz. Yıllardan beri Türk futboluna verdiğimiz hizmeti burada Yalovaspor'a da vermek istiyoruz. Yapacağımız çok iş var. Sahada mücadele edecek kadroyu oluşturmak adına geç kalınmış bir süreç var. Bunu en akıllı en acil bir şekilde telaş yapmadan çalışmalarımızı bugün itibariyle başlattık. Yeni sezon öncesi kampımız, hazırlık maçlarımız olacak, ancak şu an itibariyle elimizde mevcut bir kadro, Bölgesel Amatör Ligi'nin yükünü çekecek bir takım henüz yok. Bunun için elimizdeki çocukları ve dışarıdan gelecek olan sporcuları görüp bir ayrıştırma yaparak en iyisini bütçeye uygun olanları seçeceğiz. Ben hemen diyebilirim arkadaşlar yarın bir sonraki gün imza töreni olacak. Buraya 15 tane isim yapmış oyuncu getirebilirim ama bunlara gerekli sunumu yapamazsanız bunun bir esprisi olmaz. Onun için kendi bütçemize göre hareket edeceğiz. Yalovaspor bu şehrin takımı, hiç kompleks yapmadan başka şeyler düşünmeden Yalovaspor bayrağının dalgalanması lazım" dedi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yalovaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title