Haberler

Yalovaspor, Kayapınar Maçına Hazır

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta yer alan Yalovaspor, 24 Eylül Cumartesi günü Sakarya’da oynayacağı Kayapınarspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak karşılaşmanın saatini beklemeye başladı.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta yer alan Yalovaspor, 24 Eylül Cumartesi günü Sakarya'da oynayacağı Kayapınarspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak karşılaşmanın saatini beklemeye başladı.

Yalova Atatürk Stadyumunda son antrenmanını yapan Yeşil Kırmızılılar, çift kale taktik maçıyla Kayapınarspor provasını yaptı. Öte yandan Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Yalovaspor'un antrenmanını izlerken, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti.

Yalovaspor teknik direktörü Ahmet Yurtsever,"Sakarya'ya 3 puan için gidiyoruz. Lige iyi başlamak ve evimize puan yada puanlarla dönmek en büyük hedefimiz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Rakibimizin de iyi olduğunu biliyoruz. 90 dakika sonunda kazanan tarafın biz olmasını arzu ediyoruz. Son antrenmanımızı takip ederek bizlere moral veren Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan'a teşekkür ediyoruz"" dedi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Kaplan Yalovaspor Sakarya Eylül Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title