Haberler

Yalovalılar Şehit Aileleri ve Gaziler İçin Seferber Oldu

Başbakanlık genelgesinin Resmi gazetede yayımlanmasının ardından Yalova’nın Altınova ilçesinde vatandaşlar darbeye direnirken şehit ve gazi olanlar için harekete geçti.

Başbakanlık genelgesinin Resmi gazetede yayımlanmasının ardından Yalova'nın Altınova ilçesinde vatandaşlar darbeye direnirken şehit ve gazi olanlar için harekete geçti.

Altınova'da 15 Temmuz tarihinde milli irade ve demokrasiye karşı gerçekleştirilen darbe teşebbüsü sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ile yaralanarak gazi olanlara yönelik "dayanışma kampanyası" başlatıldı. Kaymakam Nurullah Kaya, Altınoa Belediye Başkanı Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Subaşı belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetim kurulu üyeleri, Altınova İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Mesut aslan, Altınova İlçe Emniyet Amiri Murat Teber ve belediye meclis üyeleri Ziraat Bakası Altınova Şubesi'nde yardım kampanyasına destek verdi.

BANKA VE SMS İLE

Vatandaşlar Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası ve Halk Bankası'ndan yardım kampanyasına katılabilecek. Yardım kampanyasına bağışta bulunmak isteyen vatandaşlar, belirlenen banka hesaplarına doğrudan bağış yapabilecekleri gibi Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom (Avea) GSM operatörlerinin "1507" kısa SMS numarasına "15 Temmuz" yazarak 5 TL karşılığında da bağışta bulunabiliyor. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Altınova Yalova Politika Güncel Haberler

title