Haberler

Yalovalı Bisikletçiler Dünya Şampiyonası Elemelerine Katılacak

Yalova Belediye Spor Bisiklet Takımı, 2013 yılının ardından 2014 yılında da Türkiye’yi Dünya Şampiyonası elemelerinde temsil edecek.

Yalova Belediye Spor Bisiklet Takımı, 2013 yılının ardından 2014 yılında da Türkiye'yi Dünya Şampiyonası elemelerinde temsil edecek.

25-27 Nisan 2014 tarihleri arasında Yunanistan'ın Girit Adası'nın ev sahipliğini yapacak Dünya Şampiyonası elemelerinde Yalovalı bisikletçiler finallere kalabilmek için pedal çevirecek. Türkiye'yi temsil edecek kafilede Yalova Belediye Spor Bisiklet Takımı'ndan Adem Koçay, Devrim Ardıç, Zafer Yalın'ın yanı sıra takım kaptanı Bahadır Düner yer alacak. Dünya Şampiyonası elemeleri için 2014 yılı başından itibaren sıkı bir şekilde hazırlanan Yalovalı bisikletçiler, yarışlara son bir hafta kala Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç ile görüşerek Yalova'dan ayrılıp, Antalya'nın Alanya ilçesinde kampa girdi.

Hedeflerinin herhangi bir aksilik olmadığı takdirde ağustos ayının son haftasında Slovenya'da yapılacak olan dünya şampiyonası olduğunu belirten Yalova Belediye Spor Bisiklet Takımı kaptanı Bahadır Düner, Yunanistan'da zafere pedal çevirmek istediklerini söyledi.

Yalovalı bisikletçiler ile görüşen Yalova Belediye Başkanı Halit Güleç, "Bisikletçilerimizin Türkiye'de ilk defa bu kategoride Dünya Şampiyonası'na giden ilk sporcuların Yalova'dan çıkmasına çok sevindim. Bizler gereken tüm desteği vereceğiz. Ayrıca ay yıldızlı formayı da önce ülkemiz sonra Yalova'mız adına başarıyla taşıyacakları için sporcularımızı tek tek tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yunanistan Türkiye Yalova Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title