Haberler

Yalova'ya Halterde İlk Türkiye Şampiyonluğunu Getirdi

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Türkiye Halter Federasyonu tarafından Isparta’da düzenlenen Türkiye Halter Şampiyonası’na katılarak 53 kiloda Yalova’ya halterde ilk altın madalyayı getiren Sema Acatürk’ü tebrik etti.

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Türkiye Halter Federasyonu tarafından Isparta'da düzenlenen Türkiye Halter Şampiyonası'na katılarak 53 kiloda Yalova'ya halterde ilk altın madalyayı getiren Sema Acatürk'ü tebrik etti.

Yalova Gençlik Spor Kulübü'nün sporcusu olan Sema Acartürk, Isparta'da koparmada 75, silkmede 95 kilo ile toplam 170 kilo kaldırarak Yalova'ya halter branşında ilk altın madalyayı getirdi. Türkiye şampiyonluğu ile yetinmeyeceğini de söyleyen Acartürk, Avrupa ve yurtdışında birçok madalya hedeflediğini belirtti. Acartürk, "Bu başarı tek başına kazanılmış bir başarı değildir, zorlu antrenmanlarda bana hep destek olan antrenörüm Serdar Keserci'ye, bu yolda maddi manevi yanımızda olan Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya'ya ve en büyük desteği veren İl Müdürüm Metin Kaplan'a çok teşekkür ederim" dedi.

Spor İl Müdürü Metin Kaplan, antrenör ve sporcuyu Yalova'ya kazdırdıkları ilk Türkiye şampiyonluğu için tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Metin Kaplan Isparta Türkiye Yalova Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title