Haberler

Yalova Vip, Ebru Torun'u Transfer Etti

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ekibi Yalova VİP, dış transferde Ebru Torun’u kadrosuna kattı.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ekibi Yalova VİP, dış transferde Ebru Torun'u kadrosuna kattı. Geçen sezonu TED Ankara Kolejliler'de geçiren 1987 doğumlu 172 santim boyunca oyuncu skorer guard ve kısa forvet oynuyor.

Edremit Belediyesi, Adana Aski, Samsun Canik Belediyesi, Çankaya Üniversitesi ve TED Ankara Kolejliler formalarını giyen Torun, gelecek sezon Yalova ekibinde forma giyecek. Hacettepe Spor Bölümleri mezunu olan oyuncu, Ankara ekibi ile geçen sezon 8.1 sayı, 3.1 ribaunt, 1.8 asist ve 2.1 top çalma ortalamaları ile oynadı.

Transfere devam edeceklerinin altını çizen Yalova VİP Kulübü Başkanı Murat Yapıcı, "Kadın basketbolunun önemli isimlerinden Ebru Torun'u kadromuza kattık. Oyuncu önemli takımların yanı sıra milli takım formasını da terletti. Geçen sezonu TED Ankara Kolejliler'de1 sayı, 3.1 ribaunt, 1.8 asist ve 2.1 top çalma ortalamaları ile oynadı. Ebru Torun transferinin Yalova'ya ve takımımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Edremit Belediyesi Türkiye Yalova Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title