Haberler

Yalova Nike Halı Saha Ligi'nde Çeyrek Finalistler Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Nike Halı Saha Ligi’nin Yalova Etabı'nda grup eleme müsabakaları son ererken, çeyrek finale çıkan takımlar belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Nike Halı Saha Ligi'nin Yalova Etabı'nda grup eleme müsabakaları son ererken, çeyrek finale çıkan takımlar belli oldu.

Gruplarında aldıkları sonuçların ardından Anadolu Öğretmen Lisesi (A), İmam Hatip Lisesi (A), Termal Fen Lisesi (A), Altınova Denizcilik, FSML (B), Çınarcık ÇPL, Çiftlikköy Mustafa Kemal (A) ve Ticaret Meslek Lisesi adını çeyrek finale yazdıran takımlar oldu.

90+4 Halı Saha Tesisleri'nde 19 takım ve 180 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda grup maçları son buldu. Büyük çekişmeye sahne olan maçların arından Anadolu Öğretmen Lisesi A Takımı, İmam Hatip Lisesi A Takımı, Termal Fen Lisesi A Takımı, Altınova Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi B Takımı, Çınarcık Çok Programlı Lisesi, Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi A Takımı ve Ticaret Meslek Lisesi takımları çeyrek final biletini kaptılar.

2013 yılının şampiyonu Anadolu Öğretmen Lisesi A Takımı, Kaşgarlı Mahmut Ticaret Meslek Lisesi'ni 7-0'lık skorla devirerek çeyrek final vizesi aldı. Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi B Takımı ise konuk olduğu maçta Anadolu Öğretmen Lisesi C Takımı'nı 5-3 mağlup ederek çeyrek finale yükselen bir diğer ekip oldu. Grup müsabakalarının ardından Anadolu Öğretmen Lisesi A Takımı ile İmam Hatip Lisesi A Takımı, Termal Fen Lisesi A Takımı ile Altınova Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi B Takımı ile Çınarcık Çok Programlı Lisesi, Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi A Takımı ve Ticaret Meslek Lisesi takımları çeyrek finalde eşleşti. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yalova Termal Nike Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title