Haberler

Yalova Group Belediyespor Başantrenörü Selman Açıklaması

YALOVA (AA) – Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Yalova Group Belediyespor'da Orhan Güler'in yerine başantrenörlüğe getirilen İlker Salman, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

YALOVA (AA) – Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Yalova Group Belediyespor'da Orhan Güler'in yerine başantrenörlüğe getirilen İlker Salman, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenman öncesinde oyuncularla tanışan ve kısa bir toplantı yapan Salman, ardından hafta sonu Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile oynanacak maçın ilk antrenmanını yaptırdı.

Antrenman sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Salman, Yalova Group Belediyespor'da yapacakları çok iş olduğunu söyledi.

Yalova'da olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Salman, şunları kaydetti:

"Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile soyadımızın benzerliği dikkatimi çekti. İlginç bir tesadüf. Umarım taraftarımızla birlikte pazar günkü maçta Sakarya'ya karşı sahadan galibiyetle ayrılırız. İlk antrenmanımda sporcularımızı çok istekli gördüm. Bu da beni ayrıca mutlu etti. Beni bu göreve layık görenlere teşekkür ederim."

Antrenmanı takip eden Yalova Belediyespor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa ise, "Orhan Güler hocamızın ardından takımın başına geçen İlker Salman hocamız, oyuncularımızla tanıştıktan sonra ilk antrenmanını yaptırmış oldu. Bu haftasonunda Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile önemli bir maçımız var. Bu karşılaşmaya takımımız en iyi şekilde hazırlanıyor. İlker Salman hocamız oyuncularımızla bire bir yakından ilgilendi. Yeni hocamıza görevinde başarılar dileriz." dedi.

Kaynak: AA / Spor

Vefa Salman Yalova Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title