Haberler

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Fen İşleri ile Su ve Kanalizasyon İşleri müdürlüklerini ziyaret etti.

Salman, incelemelerde bulunarak, teknik personel ve Başkan Yardımcısı Halit Güleç ile toplantı gerçekleştirdi.

Fen İşleri ve Su Kanalizasyon müdürlüklerinin vatandaşların en fazla hizmet aldığı birimler olduğunu belirten Salman, şunları kaydetti:

"Bu iki müdürlüğünde dinamik olarak çalışması gerekiyor. Bu doğrultuda yılbaşı itibariyle yeni düzenlemelere gittik. Belediye Başkan Yardımcımız Halit Bey mesaisinin büyük çoğunluğunu burada geçirmeye başladı. İki ay olmadan buradaki değişikliğin farkını hissetmeye başladık. Daha da iyi olacağına inancım tam. Güzel bir ekibimiz var. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti üreteceğiz. Saha çalışmalarını daha hızlı bir şekilde yürüterek talepleri en alt seviyede tutmak en büyük arzumuz. Mahalle ve sokak tespitler yapıldı. İhtiyaçları biliyoruz ve ivedilikle bu sorunların ortadan kaldırılması için çalışıyoruz."

Ak Parti gençlik kollarından huzur evi·ne zi·yaret

AK Parti Yalova Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halklar İlişkiler Başkanlığı, Çınarcık Huzur Evini ziyaret etti.

Ziyarette yaşlılarla sohbet eden gençler, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Birim Başkanı Mervenur Toktaş, yaşlılara çok iyi bakılması gerektiğini belirtti.

Bir ömrün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş insanların, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme haklarının olduğuna dikkati çeken Toktaş, şöyle devam etti:

"Ailelerinden ve çocuklarından bu hizmeti çeşitli nedenlerle alamayanlara bu hizmet imkanlar ölçüsünde devletimiz tarafından verilmektedir. Yaşlılarımıza gerekli saygı ve bakımı evde göstermezsek, aynı çirkin davranışı, bizler de kendi çocuklarımızdan göreceğiz. Gönül istiyor ki bu tip bakım evlerinde ya da sosyal yardım merkezlerinde değil, kendi çocukları ve yakınlarının arasında kalarak, ömürlerinin sonunu sevdikleriyle beraber geçirsinler. Burada 100'e yakın vatandaşımız hizmet alıyor. Huzurevinde kalan yaşlılarımızın sadece onları ziyaret edecek ve sohbet edecek insanlara ihtiyacı var. Bu anlamda hepimiz onlarla vakit geçirerek ömürlerinin geri kalanında mutlu olmalarını sağlamak için küçük dokunuşlar yapabilmeliyiz."

Programa AK PArti Çınarcık i·lçe gençlik kolları yönetimi de eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Vefa Salman Çınarcık AK Parti Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title